Az extől kapott ajándékokhoz való ragaszkodás mennyire normális?
Az elsovel egyetertek. Ennyi idos embernek meg mar van multja, exei, nem kell minden kapcsolat vegen ritualis megtisztito szeanszon elegetni a regi dolgokat.
Amugy egyik exemtol nekem is van ket targy amitol nem valtam mg, az egyiket el is kerte valaki, de nem adtam oda. Egy oka van: tetszenek nekem. Amikor ranezek, akkor az jut az eszembe, hogy szep, nem pedig az ex. Aki amugy nemreg megkeresett a face-en, hogy fussunk mar ossze egy kavera dumalgatni, de elhajtottam a fenebe, mert nem erdekel meg egy kavezas erejeig sem. Szoval nem kellene ezt tulkombinalni.
Szerintem tulreagaltad.
Az pedig butasag, h nem kenyszeritened olyan helyzetbe, h azt kelljen nezegetnie a polcon. Ha nem tudnad kitol van, biztos nem idegesitene.
Ilyen hisztikkel csak azt fogod elerni, h titkai lesznek elotted, mert ugyis balheznal.
Ezt nem ugy kell nezni, h egy kislanytol sajnalja. Hanem azt, h neki egy emlek, vagy akarmi. Akar csak tetszik neki. Tok mindegy, lenyeg, h ragaszkodik hozza. Hagyd.
Pont ezt akartam mondani, h elobb kellett volna kerdezni. :)
Elmondod neki, h atgondoltad, igaza van, megerted es nagyon sajnalod az esetet, nem fordul elo tobbet. (Picit csalhatsz, mondd, h amugy is picit ingerultebb voltal. :D )
A legnehezebb dolgok egyike "mashogy" latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!