Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is van veszekedés...

Másnál is van veszekedés Karácsonykor, vagy ez már csak nálunk menetrend?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 07:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Hogy miért mennek a nők ilyen pasikhoz?

Tökéletesen megmagyarázza a régi mondás:lakva ismeri meg egymást az ember.

2009. dec. 25. 14:47
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi éppen most veszekedtünk telefonon, persze megint én rontottam el a hangulatát.... Megígérte, hogy együtt töltjük kettesben a karácsonyt, szüleimet már meg is puhítottam, erre meg mindig más dolga akad, ami fontosabb, mint én. Nekem ez nem tetszett, s most én vagyok az a szemét, aki elcseszte a hangulatát. Legszívesebben kihajítanám az ajándékait az esőbe, oda se adnám....
2009. dec. 25. 16:54
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tegnap este volt, mert nem örültem az ajándékoknak, amit kaptam. (Megkérdezték, hogy mit szeretnék, elmondtam. "Természetesen" nem azt kaptam.)
2009. dec. 25. 17:28
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

11:53 - as

Na, és hol marad az a bizonyos gyakran hangoztatott női megérzés?:D

2009. dec. 25. 18:09
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Karácsony. Hazajövök anyámnak már megártott a bor, ilyenkor nem normális, veszekedik. 2 órát ordítozott hozzám, ócsárolt, stb. Aztán fogtam magam és elmentem sétálni egy jót, mert már elegem volt.

Hazajöttem, és egyszer odajön egy olyannal, h"Boldog karácsonyt". Ppff, Hát meg volt, kössz.

Ez volt a legszarabb karácsony eddig.

18/L

2009. dec. 25. 20:54
 26/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A "Bibliásnak" üzenem, hogy NINCS tökéletes alap. Nem létezik! Betonozhatsz te órákat, építhetsz számodra biztosnak vélt alapot akkor is marad 1 kiszámíthatatlan tényező és az maga az EMBER.( Homo Sapiens) és most tekintsünk el a jelenlegi magyar helyzettől, ami nem kismértékben terheli a családok hangulatát.

A szomszédasszony hisz Istenben (alapozott egy csomót) , már a 3. gyereket várja és tervezgeti , hogy lesz negyedik. A férje pedig mondjuk úgy, hogy máshol is keresi az örömöt. Csak a feleség nem veszi észre. Ez a hit. Ha érted, érted ha nem, nem.

2009. dec. 26. 12:21
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak nálatok van veszekedés. Én rontottam el elvileg az ünnepet azzal, hogy nem a megfelelő ajándékokat adtam és nem volt jó hangulatom mert előre éreztem, hogy ez a Karácsony se lesz más mint a többi. Senki nem értett meg de ez még nem zavart volna ha nem szúrnak le legálább 4-szer. A szeretet ünnepe na ja csak máshol ahol nem számít az ajándék.
2009. dec. 26. 15:33
 28/29 anonim ***** válasza:

11.40es..kb nalunk is igy telt,csak 1 valami pluszba jot,hogy anyam is ivott.Igy mentunk le a nagyszulokhoz ket reszeg szulovel..

Es ez 4 eve megy.En mar nem erzem a karacsony unnepenek lenyeget sajnos..

2009. dec. 27. 23:25
 29/29 anonim válasza:
100%

Igen.Előfordul,de csak 1-2órás jelleggel maximum.

Nem erről szólnak az ünnepek.A mai idegtépő világban könnyen előfordul,hogy nem passzol a szó,vagy egy félreértés.Agyonhajszolt,fáradtak az emberek.A pénztelenségről nem is beszélve.Ahogy az előttem való

hozzászólásokat olvastam,nem a felső tízezerből irták.

Természetesen vannak családok ahol nem gondolnak a gyerekekre,inkább magukra.Ha szegények is elveszik a nyugalmat,biztonságot,szeretetet a gyerekeiktől. Pedig ez nem kerül pénzbe.Nálunk a vitákat nem érezték meg a gyerekek.Én is apa,mitőbb nagyapa vagyok.Az itasságot meg végképp elitélem.Aztán irhatnám még hosszasan,de azok

akiknek olvasniuk kellene ezeket a rövid leveleket,termé-szetesen nem olvasák!

2010. jan. 1. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!