Másnál is van veszekedés Karácsonykor, vagy ez már csak nálunk menetrend?
Köszönöm
Neked is Kellemes Ünnepeket kedves utolsó válaszadó
Feje tetején áll a világ! Az emberek kidobták a Bibliát, megtagadták Istent, és nem értik, miért nem boldogok. Az egyik válaszban az van, nem te vagy a hibás. Én kizárt dolognak tartom, hogy ne lenne részed a dologban, nem elvitatva, a férjed érdemeit is ezen a téren. A problémát mindig a gyökerénél kell keresni! Miért házasodtatok össze?
Jó volt vele az ágyban? Biztos egzisztenciája volt? Feltűnően jó a megjelenése? Intelligens? Bármi is a válasz, az biztos, hogy eleve rossz alapokon nyugszik a házasságotok, mind a te mind a férjed részéről. Amíg rossz az alap, inog a ház a viharban. Márpedig vihar az van bőven!
naná hogy van! faállításnál? hajaj!
21/L
Nem tudom, hogy mennyire illik ez ide, de nálunk Apa tegnap teljesen szétzilálta a szentestét. Teljesen részeg volt, és mindenbe belekötött. Az ebédnél pedig, Anya ránézett, meg később a tányérjára. Na erre elkezdett kiabálni, ordítozni, hogy Anya miért nézi ki a szájából az ételt. Pedig tényleg csak egy pillanatra nézett oda. Ezt követően felhozott mindent, az elmúlt 20 évből, Anyát is teljesen lehordta mindennek, és még cikizte is, hogy náluk nem volt soha rendes karácsony ( Anyáék régen nem éltek valami jómódban. ). Eredmény: Anya sír, tesomról semmit nem tudok, úgy behúzódott valahova, Apa ordítozik, tör zúz, én pedig ajándékokat csomagolok. Ezt megelégeltem, és átszöktem egy kedves ismerősömhöz, ott folytattam az ajándékok csomagolását. Persze haza kellett jönnöm. Az ajándékokat leraktam az asztalra, én pedig bezárkóztam. Kb még órákig hallgattam a kiabálást stb.. mire elaludtak. Tehát tegnap itt nem volt meghitt ajándékozás, se szenteste. Csak ordítozás, meg sírás.
18/f
A világ egyik legnagyobb paradoxona (legalábbis nekem): a nők többsége miért a defektes faszikhoz mennek hozzá??? Aztán persze jön a panasz ami közvetlenül érthető, de közvetve már nem.
32F
Ó, hát nekem pont innen jött meg a karácsonyi hangulatom :D
De komolyan..csak mert mindenen összevesztünk :D (ki mennyit van a fürdőszobában, hol a hajnyíró, hogy díszítsük a fát, stb.)
De már elmúlt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!