Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vessek véget ennek? Mi a...

Vessek véget ennek? Mi a helyes? Talán nem vagyunk egymáshoz valók?

Figyelt kérdés

Párommal 27-30 évesek vagyunk, együtt élünk egy éve, és két éve járunk. Sok problémánk volt eddig is, de már a gyerekvállalást fontolgattuk...tegnap viszont nagy balhénk volt és kiüresedtem, nem látok már tisztán semmit.

Tegnap este 6kor elmentem, mondván elintézek valamit a városban, páromnak meghagytam, hogy addig ő itthon végezze a felújítási munkákat, szerelést, ahhoz én úgysem értek, épp csinosítgatjuk a házunk. Találkoztam ezzel-azzal, régi ismerősökkel, így végül 9re értem haza, hoztam neki sütit, amit anyám küldött, ő viszont nagyon mogorván fogadott. Hogy én mi az h ilyenkor érek haza, takarítanom kellett volna utána, mert munka közben lehullott a vakolat és stb én önző vagyok, a városban császkálok, pedig neki is segíthetnék, így legalább együtt lehetnénk, mivel 7végét is végigdolgozta és szinte alig beszéltünk és különben is 4 napja nem szexeltünk. AHa, mondom szóval ez a baj, nem vagyok a tulajdonod, de ha akarod itt vagyok és szexeljünk, mondtam neki. Én egész nap jól éreztem magam, végre hallottam régi barátok felől, s ki tudja mikor hallok legközelebb, siettem is haza, mert egyébként tényleg össze akartam vele bújni...erre olyan ideges lettem, hogy soha nem hagyja, hogy boldog legyek nélküle, mindig csak őt kell pátyolgatni, hogy bevertem egy ablaküveget és most itt ülök a romok felett. Olyanok vagyunk mindketten, mint az elmebajosak, pedig normálisan dolgozunk, élünk stb nem értem hol lett elrontva... Légyszi kíméljetek a bunkó beszólásoktól, magam alatt vagyok és véleményt kérek, nem kioktatást... mindketten hibásak vagyunk, de már fogalmam sincs mi a helyes, talán tényleg el kéne válniuk útjainknak. Azt mondta ő ragaszkodik, de maga sem tudja miért, elmondása alapján én önző vagyok, soha nem veszem figyelembe amit mond /kevesebbet cigizz meg ilyesmit hozott fel/, csak egész nap szívom a vérét és anyagias vagyok /megkérdeztem van e pénze a hétvégi bevásárlásra/, és folyton lefikázom a munkáját /kértem, hogy fényképezze le a legutóbbit, mert kíváncsi vagyok rá/, szóval egy sárkánynak tart, biztos igaza van, meg nem is, már nem tudom.

2014. ápr. 29. 06:45
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt van kis vicces fodzsaték mindkét részről. Bocsánat, ez vicc volt.

Én azt gondolom, hogy a párod túlzottan szeret és próbál magához kötni, ez nem normális. Az sem, hogy szól az italért, az sem, hogy ennyire korlátozni akar.

Mi is felújítunk, bár mi albérletben vagyunk, de most fogunk festeni 6 év után, már ráfér. Szabit akartam kivenni arra a hétre, hogy tudjak segíteni, de nem adták meg :( én sík ideg voltam, a férjem azt mondta, hogy ne legyek ideges, majd ő csinálja, én meg csak dolgozzak.

De az sem normális, hogy ilyen hülye indokot mondasz, hogy ha már kiöntötték.... eleve úgy indítok nem, hogy köszi, nem is kérek.

2014. ápr. 29. 09:14
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Hozzászólásaidból is az jön le, hogy ti nem is próbáljátok megérteni a másik felet, elvagytok a saját "igazságotokkal", nem tudtok együtt, egy csapatként gondolkodni.

Most így nem jön le, hogy ezek a viták mennyire komolyak és mennyire vagytok boldogok, ezért nagyon nem tudok tanácsot adni.

De az biztos, hogy jobban oda kéne figyelnetek egymásra, egymás igényeire, gondolataira, hogy a másik mit szeret, mi esik neki rosszul, stb.

2014. ápr. 29. 09:15
 23/47 A kérdező kommentje:
utolsó igazad van, lehet, hogy tényleg nem figyelünk oda egymásra. Én álmomban sem gondoltam, hogy ezen kiakad, hogy elmegy 2 és fél órára és szememre veti, hogy hol csavarogtam, anyáméknál voltam, mert el kellett vinnem valamit, ők is sokat segítenek nekünk, hát elmentem. És mégis itt tartunk, hogy már azt sem tudom elküldjem e a francba, én nem tudok így élni, hogy ami számomra normális, azért 4 órát ordíbálnak velem pl megittam 2 pohár Sangriát, meg városba menet úton-útfélen ismerősökbe botlottam. Ez most a norma? Lehet, hogy jönnöm kellett volna haza, tekertem is mint az állat. Ma szabin vagyok, feltakarítottam a vakolatot. Nem tudok jobbat mondani, vagy szebbnek beállítani magam. Ez így van és nem tudok dűlőre jutni..
2014. ápr. 29. 09:20
 24/47 anonim ***** válasza:

Az alkohol részben talán tudok picit segíteni, mert én az alkoholista apám mellett nőttem fel. Nem tudom, mennyire közeli családtagja alkoholista, de azt tudom, hogy, aki EGYÜTT ÉLT alkoholistával, annak a vérében, zsigereiben marad a rettegés, örökre kitörölhetetlenül! Ezt csak az értheti meg, aki maga is átélte ezt, így nem lehet neked felróni, hogy nem érzed át. Persze tudatosan, sok munkával kordában lehet tartani ezeket érzéseket. Néhanapján én is iszok egy keveset és a férjem is szokott néha-néha alkoholt fogyasztani. De a félelem örökre beleég az emberbe. Tehát ha ezt nem tudod elfogadni, illetve a párod tudatosan nem tanul meg uralkodni ezeken az érzéseken, akkor a kapcsolat halálra van ítélve.

Ezen felül az én véleményem is az, hogy nem tudtok csapatot alkotni, ami később, mikor gyermeketek születik, hatalmas problémákhoz vezethet. Ott mindenek felett áll a csapatmunka. De ez tanulható, tehát építsétek a kapcsolatotokat, és tanuljatok meg együtt dolgozni/élni csapatban.

A túlreagálás tényleg adódhat a fáradtságból, esetleges aggodalmakból, a Te részedről és a Párod részéről is.

Ha szeretitek egymást menni fog, hidd el.

26/N és anyuka :)

2014. ápr. 29. 09:30
 25/47 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem csüccs le majd ezt megbeszélni, illetve ne hagyjátok ki a "lehet jobb lenne egymás nélkül" dumát. De ne fenyegetésként mondd, hanem tényleg beszéljétek meg.

Megj.:

A rövid szexuális együttlétek (hogy 3 perc alatt elsül), a tiltások, meg a túlféltés, másokra féltékenykedés (még ha az anyád, meg a volt szomszédasszony is) nagyon nagy önbizalomhiányra utal szerintem.

Vagy talán amiért nem tud teljesíteni az ágyban, ezért van önbizalomhiánya, ezért követel többet (hogy valahogy rád vetítse az egészet, hiszen nem adsz neki annyiszor sunát amennyiszer jár), ezért parancsolgat és tilt. Hogy éreztesse: Azért mert szär vagyok az ágyban még én vagyok a FÉRFI!

De lehet tévedek.

2014. ápr. 29. 09:30
 26/47 anonim ***** válasza:
25%
Te egyre nevetségesebb vagy.Üveget törsz,mert nem tudsz magadon uralkodni,hagyod,hogy itassanak,a párodat sem vagy képes kielégíteni és még ajándékért hisztizel.A pasid is gáz,maradjatok együtt.
2014. ápr. 29. 10:04
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét, piszlicsáré ügyeket mantrázol. Nézz a dolog mögé, mert itt nem az a lényeg, hogy a tejjel meg a ivással mi van.

Elbeszéltek egymás mellett, erősködtök, nem jól kommunikáltok, aztán erőltetitek lényegtelen ügyekben a saját igazatokat.

2014. ápr. 29. 10:04
 28/47 anonim ***** válasza:
67%

"Te egyre nevetségesebb vagy.Üveget törsz,mert nem tudsz magadon uralkodni,hagyod,hogy itassanak,a párodat sem vagy képes kielégíteni és még ajándékért hisztizel.A pasid is gáz,maradjatok együtt."

Üvegtörés: igazából ez egy olyan dolog, ami van akivel megesik, van akivel nem. Vannak emberek akik a falat verik mérgükben (hiszen csak nem verhetnek másokat) a feszültséget pedig valahogy le kell vezetni. Emiatt pont nem kell elítélni, mert vannak ennél nagyobb problémáik.

Nem tud magán uralkodni: What? Hol olvastál ilyet? Vagy az üvegtörésre gondolsz? Nem értem.

Hagyod, hogy itassanak: azért az ha megiszol 2 pohár Sangriát kólával felhígítva, az még nem itatás kategória. Szerintem csak a bäszogatás miatt értelmetlen dologra fogta, ahelyett, hogy beismerte volna: jól esett neki az a két pohár. Különben még ezért is kapott volna fogadjunk.

A párodat sem vagy képes kielégíteni: :D na ez volt a legnagyobb baromság amit írtál. Heti 4 szex az nagyon jó, hidd el, főleg ha a pasija csak 3 percig bírja és kiakad ha kiderül, hogy a lány azt a röpke 3 percet nem érezte olyan fergetegesnek mint ő. Mintaférfi...

Ajándékért hisztizik: ha a párja gondolna rá, és tényleg néha ő is adna, nem pedig csak elfogadná a mit a nő ad, akkor nem lenne "hiszti", nem lenne hiányérzet. Azért nehogy már ne fejezhesse ki az igényét a nő, vagy az jogos, hogy a pasija meg a "kevés" szex miatt hisztizik?

Állj össze te a fickóval, ha ennyire tetszik a stílusa.

2014. ápr. 29. 10:11
 29/47 anonim ***** válasza:

résznem megértelek. Leírom az én történetem

22 éves vagyok, másfél éve a barátommal. Erős önbizalomhiányom van amit előszeretettel kivetítek másokra. Ő pedig szívesen kritizál. Ebből az lett h szép lassan én minden támadásnak vettem, és provokáltam, emiatt ő is azt érezte h én őt csak kritizálom és mindketten bekeményítettünk. Szép lassan azt vettük észre, h bár elvileg egymást szeretjük, gyakorlatilag önzőn védjük az igazunkat. Rengeteget veszekedtünk ilyen kis hülyeségeken. Az utóbbi pár hóapban rájöttünk, h ez így nem mehet tovább. Én elkezdtem dolgozni magamon, összekaptam magam a suliban, barátnőzök, teszek azért h magamat értékesnek lássam és ne egy lusta disznónak. Ha eki rossz kedve is van szeretettel fordulok felé és ha morog nem veszem magamra. Ezáltal ő újra felnéz rám, mert azt látja h aktívan teszek a jövőmért és érdekes vagyok, valamint értékeli h elogadom ha rossz kedvű. Már nem is kritizál annyit és én se csesztetem őt azzal h ne kritizáljon. Megpróbáltunk kitörni ebből az ördögi körből. De fel kell ismerni a probléma valódi okát amit mindenki jobb ha magában keres. Nekem az volt, h elfogadjam saját magamat és az önbecsülésemet felépítsem, azóta nem veszem úgy magamra a dolgokat és nem megyünk bele ilyen hülye vitákba. PErsze még nincs vége, tenni kell érte nap mint nap h működjön, de örülök h kitörtünk ebből az egoista kapcsolatból és egymás felé fordultunk helyette

2014. ápr. 29. 10:45
 30/47 anonim ***** válasza:

A pasinak úgy tűnik nem elég a heti négy szex.Na akkor ki is ír hülyeségeket?

Aki üveget tör méregből,az nem tudja kezelni az indulatait,de te csak védjed.

2014. ápr. 29. 11:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!