Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vessek véget ennek? Mi a...

Vessek véget ennek? Mi a helyes? Talán nem vagyunk egymáshoz valók?

Figyelt kérdés

Párommal 27-30 évesek vagyunk, együtt élünk egy éve, és két éve járunk. Sok problémánk volt eddig is, de már a gyerekvállalást fontolgattuk...tegnap viszont nagy balhénk volt és kiüresedtem, nem látok már tisztán semmit.

Tegnap este 6kor elmentem, mondván elintézek valamit a városban, páromnak meghagytam, hogy addig ő itthon végezze a felújítási munkákat, szerelést, ahhoz én úgysem értek, épp csinosítgatjuk a házunk. Találkoztam ezzel-azzal, régi ismerősökkel, így végül 9re értem haza, hoztam neki sütit, amit anyám küldött, ő viszont nagyon mogorván fogadott. Hogy én mi az h ilyenkor érek haza, takarítanom kellett volna utána, mert munka közben lehullott a vakolat és stb én önző vagyok, a városban császkálok, pedig neki is segíthetnék, így legalább együtt lehetnénk, mivel 7végét is végigdolgozta és szinte alig beszéltünk és különben is 4 napja nem szexeltünk. AHa, mondom szóval ez a baj, nem vagyok a tulajdonod, de ha akarod itt vagyok és szexeljünk, mondtam neki. Én egész nap jól éreztem magam, végre hallottam régi barátok felől, s ki tudja mikor hallok legközelebb, siettem is haza, mert egyébként tényleg össze akartam vele bújni...erre olyan ideges lettem, hogy soha nem hagyja, hogy boldog legyek nélküle, mindig csak őt kell pátyolgatni, hogy bevertem egy ablaküveget és most itt ülök a romok felett. Olyanok vagyunk mindketten, mint az elmebajosak, pedig normálisan dolgozunk, élünk stb nem értem hol lett elrontva... Légyszi kíméljetek a bunkó beszólásoktól, magam alatt vagyok és véleményt kérek, nem kioktatást... mindketten hibásak vagyunk, de már fogalmam sincs mi a helyes, talán tényleg el kéne válniuk útjainknak. Azt mondta ő ragaszkodik, de maga sem tudja miért, elmondása alapján én önző vagyok, soha nem veszem figyelembe amit mond /kevesebbet cigizz meg ilyesmit hozott fel/, csak egész nap szívom a vérét és anyagias vagyok /megkérdeztem van e pénze a hétvégi bevásárlásra/, és folyton lefikázom a munkáját /kértem, hogy fényképezze le a legutóbbit, mert kíváncsi vagyok rá/, szóval egy sárkánynak tart, biztos igaza van, meg nem is, már nem tudom.

2014. ápr. 29. 06:45
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
kieg: a mosogatónkat szerelte volna be, én meg tejért mentem és elvittem anyámhoz...ezek olyan mindennapos dolgok, közben meg elrepült az idő... mellesleg a szobák többi részében én is vakoltam és munkaidő után amit lehetett megcsináltam. Egyébként kösz aki végigolvasta.
2014. ápr. 29. 08:27
 12/47 A kérdező kommentje:
a lakás felújítás nagyobbik részén már többnyire túlestünk, a mosogató beszerelésnél azt mondta "tudom, hogy nem tudsz vakolni, de jó lett volna, ha itt vagy és elcsicseregsz mellettem" Válaszom: tejért mentem, mert azt is meg kellett valakinek csinálni, és nem azért, mert nem veled akarok lenni, bocsi és közben találkoztam pár ismerőssel" Egyébként tejért menni még akkor is 45 perc biciklizés, ha közben nem állok meg pletyizni.
2014. ápr. 29. 08:30
 13/47 anonim ***** válasza:
74%

Szia! Elolvastam a 2 koràbbi kérdésedet is, ugyan azokban màs témàk miatt kérsz tanàcsot. Ami ugyan mégis közös bennük, hogy a pàrod kritizàl Téged - különbözö dolgok miatt. Nyilvànvalo, hogy anyagi gondok gyötrik. Az ember feszült a pàrkapcsolatban, ha ugy érzi, hogy a gondokkal egyedül hagyjàk.

Én ugyan férjes vagyok, de a férjemnek nincsen beleszolàsa abba, hogy mit, és hàny pohàrral iszok. (Ö antialkoholista, én alkalmakkor, vagy nyaralàskor szivesen iszok 1 koktélt esténként, vagy vacsoràhoz 1 pohàr bort.) A bevàsàrlàsokra közösen adjuk be a pénzt. Egyikünk sem dohànyzik, ennek ellenére, szerintem a dohànyzàs az magànügy. Magànügy - amig sajàt magad fizeted a cigit. Ha egy férfi tart el egy nöt, akkor mindig ellenörzi is egyben. Szerintem - a kérdéseid alapjàn - különbözö tipusok vagytok, az életröl eltérö elképzeléseitek vannak, és màst vàrtok az élettöl. Te egy spontàn tipusu nö vagy, szeretsz jol élni, de néha hiànyzik belöled az empàtia. Egy több oràs intenziv hàzfelujitàsi munka utàn valoszinüleg nekem se lenne kedvem a szexre. A szex fontos dolog a pàrkapcsolatban. Ha az egyik fél kevesebb szexet igényel, azt tekintetbe kell venni. Az eröszak semmi esetre sem megoldàs.

Én a vitàs pontokat megbeszélném vele egy derüs, kipihent àllapotàban. Ha az àltalad sérelmezett dolgokban nem tud, vagy nem akar vàltoztatni, akkor valoszinüleg nem vagytok egymàshoz valok. Neki egy fix ideàlja van a szerelemröl, és a szeretett nöröl, de ez nem te vagy.

2014. ápr. 29. 08:50
 14/47 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az a baj, hogy nem is próbálod magad beleélni az ő helyébe. Meg lehet, hogy ő sem a tiédbe. Szerintem tényleg érzékelten és nemtörődöm, hogy valaki elmegy tejért és 3 óra múlva megy haza. Írod, hogy 45 perc az út, de ha még egy kis dumálást is hozzárakunk az ismerősökkel, akkor is 1-másfél óra alatt otthon lehettél volna. Nekem nem lett volna kedvem órákig pletykálkodni, amikor tudom, hogy a párom otthon dolgozik a közös házunkon, hanem mentem volna haza és segítettem volna.

Nem vagytok egy pár. Nagyon külön gondolkodsz. Nem egy párként.

2014. ápr. 29. 08:54
 15/47 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 29. 08:58
 16/47 A kérdező kommentje:
utolsó nem magamat akarom védeni, de múltkor ő ment tejért és másfél óra múlva ért haza, pedig autóval volt. Így van ez, ha valaki beszédes, most ezmiatt tényleg önző vaok? Pontosan ugyanazt csinálta mint én... rátelefonáltam igaz, mert azt mondta, hogy rengeteg a munkája, csak jön-meg megy, és tudom, hogy néha nehéz leépíteni egy két embert, aki nekiáll sztorizni, neked meg nincs pofád lelépni, mert miért ne hallgasd meg... Ezek most olyan borzasztó dolgok??
2014. ápr. 29. 09:01
 17/47 anonim ***** válasza:
39%

6-kor elindulsz tejért, és 9-kor érsz haza. Csodálkozol, ha mogorván fogad?

Nagy királyi többesben leírod, hogy csinosítgatjátok a házat, közben te a haverokkal lógsz, míg a párod otthon dolgozik a házon.

Lehet, hogy te nem értesz a szereléshez, de pl. a lehulló vakolatot, és egyebeket eltakaríthattad volna.

Szakíts vele! Add meg neki az esélyt, hogy rendes lányt találjon!

2014. ápr. 29. 09:02
 18/47 anonim ***** válasza:

Na elolvastam a másik két kérdést is.

Úgy tűnik, ti bármin képesek vagytok összeveszni és egyáltalán nem értitek meg a másikat, hogy mi a baja.

Ne haragudj, de milyen hülye indok az, hogy azért iszom meg egy italt, mert kitöltötték, és akkor már nem mondom, hogy nem kérek :D Ha nem akarok inni, akkor nem iszom, akármit is akarnak rám tukmálni. Egyébként semmi gond azzal, ha valaki néha iszogat. Én is szoktam. De ne hogy már ilyen hülye indokkal akard megmagyarázni ezt a párodnak.

A szexnél viszont a párod lehetne megértőbb, heti 4 egyáltalán nem kevés, nem tudom, erre hogy mondhatta, hogy rohadt kevés.

2014. ápr. 29. 09:02
 19/47 A kérdező kommentje:

ezaz, hogy több vitánk is van amik nincsenek lezárva... pia témát megoldottuk. Együtt is iszogatunk néha, már nem hurrog le, ha bodobunk egy pohárka pezsgőt-bort. Annál a kérdésnél is leírtam, tökmindegy mi az indokom, én nem szoktam lerészegedni, ne kezeljenek úgy, ha 3 pohárral iszom, akkor sincs tragédia.

Nem a haverokkal lógtam. A keresztanyámmal találkoztam, elmesélte, hogy válnak a férjével, elmesélte, hogy mennek a gyerekei tanulmányai. Találkoztam a régi szomszédasszonyommal, arról mesélt, hogy kicserélődtek a lakók az utcában, meg minden változik stb, és egy volt munkatársnőmmel, aki szintén a családjáról beszélt, meg persze engem is kérdeztek. Anyáméknál leültem egy 20 percet, ha már ott voltam, mert kb 2x megyek a héten, és nagy ritkán vannak ők is otthon, sok a munkájuk. Hát ennyi. Ezért vagyok szemét? TI ezért képesek lennétek leordítani bárkit? Milyen világot éltek? Én már nem is értem sem a párom, meg titeket sem. ALig van ilyen eset, hogy hirtelen összefutunk 3-4 ismerőssel is, mert mindenki csak rohan valami után. Nekem jól esett, hogy hallok mások felől, de még attól otthon nem sz-arok bele a közös felújításba!

2014. ápr. 29. 09:11
 20/47 anonim ***** válasza:
91%
FUTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!AMÍG NINCS GYEREK!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. ápr. 29. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!