Hogy koptassam le az idegesitő 5 éves uncsim?
13L vagyok
bocs akkor önző dög vagyok :)))))
nem mindenkinek van kedve gyerekekkel ugrálni...általában az unokatesómmal szernék beszélgetni,vagy ülni a felnőttek közöt és hallgatni miről beszélnek...és nem orvososat vagy anyukásat vagy boltosat játszani mivel már kinőttem belőle...6 kisgyerekre vigyázni egyszerre?kösznem...KINÖTTEM A JÁTÉKBÓL..értem?és akaratom ellenére vigyázni gyerekekre akik közben néha egymásnak ugranak vagy éppen mind engem nyaggatnak...ismételném magam..nem nekem szülték a ygerekeket ne én vigyázzak már rá...
Nem neked szülte? Gondolom nem is te neveled születése óta... Most tényleg azon nyafogtok, hogy a szokásos számítógépezés és bambulás helyett néha segíteni is kellene? Most éppen azzal, hogy kicsit vigyázol rá, játszol velée. Esetleg ha a mostani itt ücsörgés helyett anyukádnak segítenél a konyhában az is hasznosabb lenne.
(Mielőtt kioktatna valamelyik 12 éves, hogy akkor én miért ülök itt, akkor elárulom, hogy azért mert reggel óta dolgoztam és most készültem el mindennel és 5 perc pihenő jár:))
"kösznem...KINÖTTEM A JÁTÉKBÓL..értem?"
Igen, pont ez az önzőség. Ha neked nem kényelmes, nem a te kedvedre van, akkor hiszti. Néha azzal is foglalkozhatnál, hogy másnak mi jó és pl. a szüleinek biztos jó lenne, hogy tud a felnőttekkel beszélgetni, a gyerek pedig biztos élvezi, hogy játszhat veled. Ja, hogy 1-2 óráig nem rólad szól a világ és a te kényelmedről? Talán néha kibírod...
egy évben egyszer?...hééé
ha mamánál vagyunk ottis van gyerek ha hozzánk jönnek akkor is minimum 1 gyerek jön...
bocs így kényelmesebb írni :P+ laptopon vagyok a billentyőzetet még nem sikerült megszoknom xD
nem.nem fontosabb a tetű msn..buliba sose ülök a gép előtt..de m1 nem nektek fogok magyarázkodni akik csak simán le kisszaroznak :D:d
gondolm ti is rásózzátok a gyereketek másra amint buli van..:D
akkorse érzem kötelességemnek h 6 gyerek mellett üljek a sarokba és halgassam azt hogy némelyiknek mire van szüksége és ugorjak ha pisilnie kell ha éhes ha szomjas..pedig elmultak már mind 4-5 évesek de jobban esik nekik engem ugráltatni...ha aztmondom hogy most nem vigyázok rájuk akkor mintha a falnak beszéltem volna..senki nem hallja meg...kb ott tartok hogy anyunak a bulikba el kell ráncigálnia,egyszer else mentem..akkor szegény uncsimra sózzák az összes gyereket..
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!