Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy koptassam le az idegesitő...

Hogy koptassam le az idegesitő 5 éves uncsim?

Figyelt kérdés
Van egy unokatesóm aki egyfolytába idegesit amikor jönnek...mit csináljak hogy ne idegesitsen??megverni nem tudom mivel a nénjám mérges lesz rám is meg a szüleimre is :/
2009. dec. 24. 12:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
első vagyok,nekem is volt unokatesóm,akire vigyázni kellett,és olyankor olyat találtam ki,ami nekem se rossz...mármint olyan játékot,ami lefoglalt mindkettőnket. Igen,néha kicsit idegesitő,h mást szeretnél csinálni,de azért kibirod azt a pár órát,nem? netezni lehet holnap is,meg holnapután is,nem fut el.
2009. dec. 24. 14:47
 12/25 anonim ***** válasza:
55%

13L vagyok

bocs akkor önző dög vagyok :)))))

nem mindenkinek van kedve gyerekekkel ugrálni...általában az unokatesómmal szernék beszélgetni,vagy ülni a felnőttek közöt és hallgatni miről beszélnek...és nem orvososat vagy anyukásat vagy boltosat játszani mivel már kinőttem belőle...6 kisgyerekre vigyázni egyszerre?kösznem...KINÖTTEM A JÁTÉKBÓL..értem?és akaratom ellenére vigyázni gyerekekre akik közben néha egymásnak ugranak vagy éppen mind engem nyaggatnak...ismételném magam..nem nekem szülték a ygerekeket ne én vigyázzak már rá...

2009. dec. 24. 15:45
 13/25 anonim ***** válasza:
66%

Nem neked szülte? Gondolom nem is te neveled születése óta... Most tényleg azon nyafogtok, hogy a szokásos számítógépezés és bambulás helyett néha segíteni is kellene? Most éppen azzal, hogy kicsit vigyázol rá, játszol velée. Esetleg ha a mostani itt ücsörgés helyett anyukádnak segítenél a konyhában az is hasznosabb lenne.

(Mielőtt kioktatna valamelyik 12 éves, hogy akkor én miért ülök itt, akkor elárulom, hogy azért mert reggel óta dolgoztam és most készültem el mindennel és 5 perc pihenő jár:))

2009. dec. 24. 16:10
 14/25 anonim ***** válasza:
66%

"kösznem...KINÖTTEM A JÁTÉKBÓL..értem?"

Igen, pont ez az önzőség. Ha neked nem kényelmes, nem a te kedvedre van, akkor hiszti. Néha azzal is foglalkozhatnál, hogy másnak mi jó és pl. a szüleinek biztos jó lenne, hogy tud a felnőttekkel beszélgetni, a gyerek pedig biztos élvezi, hogy játszhat veled. Ja, hogy 1-2 óráig nem rólad szól a világ és a te kényelmedről? Talán néha kibírod...

2009. dec. 24. 16:12
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Jaj, de fontos a gép előtt punnyadás... Atyaég, micsoda sivár kis p*csök vagytok :) Ti is voltatok idegesítőek, és mégsem tettek ki titeket, mint macskát sz*rni. Egy évben egyszer nem bírod ki?? Két öcsém van, mindkettő egyfolytában túlpörög, de szívesen vagyok velük, mert nekem nem fontosabb a tetű msn, meg a netről összeszedett "barátok" sokasága, akik 13-14 éves korban még sokat számítanak.
2009. dec. 24. 18:35
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
15:45 : Ha ilyen nagykislány vagy, akkor tanulj meg pl. írni. Mekkora bölcsességeid vannak :) Egyébként 13 évesen te még egy kis sz*r vagy, nem hiszem, hogy annyira önálló lennél. Annyira viccesek ezek az általános iskolások...
2009. dec. 24. 18:37
 17/25 anonim ***** válasza:
49%

egy évben egyszer?...hééé

ha mamánál vagyunk ottis van gyerek ha hozzánk jönnek akkor is minimum 1 gyerek jön...

bocs így kényelmesebb írni :P+ laptopon vagyok a billentyőzetet még nem sikerült megszoknom xD

nem.nem fontosabb a tetű msn..buliba sose ülök a gép előtt..de m1 nem nektek fogok magyarázkodni akik csak simán le kisszaroznak :D:d

gondolm ti is rásózzátok a gyereketek másra amint buli van..:D

akkorse érzem kötelességemnek h 6 gyerek mellett üljek a sarokba és halgassam azt hogy némelyiknek mire van szüksége és ugorjak ha pisilnie kell ha éhes ha szomjas..pedig elmultak már mind 4-5 évesek de jobban esik nekik engem ugráltatni...ha aztmondom hogy most nem vigyázok rájuk akkor mintha a falnak beszéltem volna..senki nem hallja meg...kb ott tartok hogy anyunak a bulikba el kell ráncigálnia,egyszer else mentem..akkor szegény uncsimra sózzák az összes gyereket..

13L

2009. dec. 24. 18:50
 18/25 A kérdező kommentje:
aki olyan hosszan irt az megértő...egyfolytába idegesit hogy játszunk már én előveszek egy játékot de 15 másodperc mulva más játékot kell elővegyek és ha nem veszem elő 1 mp. alatt már sir...időt se hagy hogy elrakjam az előző játékot...a gépen semmit nem tudok neki berakni mert nem engedi...azt se engedi hogy hozzányuljak a géphez!!!másra nem tudom bizni mert azt mondják hogy ők nincs mit csináljanak vele...háth nekem van???jah és anya azt mondta hogy amikor kicsi voltam annyi volt a játszás hogy adtak valamit a kezembe és elvoltam vele...ezzel most is igy vagyok tehát nem lehettem valami idegesitő...ismerek egy 2 éves kislányt aki ha le akar venni valamit akkor megkérdi hogy leveheti-e és amiután megnézte visszateszi..háth ez normális...de ez az 5 éves ez levesz valamit lelöki és otthagyja...egyfolytába barbizni akar meg anyásat játszani...én meg azt se tudom hogy hogy kell xD
2009. dec. 25. 09:58
 19/25 A kérdező kommentje:
13L...most láttam a nevedet..kössz hogy megértesz :)
2009. dec. 25. 10:02
 20/25 anonim ***** válasza:
Megverni,egy öt évest?:O Azt azért mégsem kéne.Ha annyir aidegesít,akkor tedd le a tv elé,bár ez se megoldás,de egy fokkal jobb,mint megverni.De mi idegesítő egy öt évesben?Miért nem tudsz játszani vele?Nem értem.De...ez nem az én dolgom.Add oda neki a számítógépet,tegyél be neki zenét,ültesd le tv-zni,adj neki rajzlapot,csak ne üsd!
2009. dec. 25. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!