Pénzt adni karácsonyra elég tré?
A 16 éves lányomnak nem tudtam semmit karácsonyra venni, mert egyrészt dolgoztam, másrészt fogalmam sem volt, hogy mit vegyek Neki. Egy telefont szeretett volna, de azt külön meg kell rendelni és ennyi idő alatt nem jött volna meg. Szóval most itt vagyok minden ajándék nélkül, csak egy kicsi fenyőt vettem, majd valamikor feldíszítjük. Most nálam tölti a Szentestét és én nem vagyok valami nagy karácsonyozós, ráadásul ajándékot sem vettem. Arra gondoltam, hogy adok 45000-et, ennek egy részéből elmehet vásárolni, egy részét pedig a telefonra költi később, amit majd kipótolok. Nem tudom, hogy ez milyen ajándék lenne, más is ad pénzt a gyerekének karácsonykor vagy ez nem elég "személyes"?
40 F

Az biztos, hogy abból aztán azt vehet, amit szeretne, csak ahogyan azt írtad is valóban elég személytelen. Tudom már kicsit késő, de én a helyedben vettem volna valami kis apróságot, és úgy a pénzt.
Viszont az előző válaszoló által írt süti kicsit úgymond kompenzálja, ha az a kedvencei egyikke. Vagy ha a sütésben nem vagy annyira otthon, akkor készíts ebédet, vacsorát az ő kedvére.
Békés, Boldog Karácsonyt (Mindenkinek)!

Szerintem teljesen jó. 16 évesen már nagylány és tényleg azt vehet belőle amit akar. Egy apuka meg amúgysem tud olyan ruhát, táskát venni ami a lányának megfelelő. (mondjuk az én apukámból kiindulva ...) :)
De egyébként vehettél volna a pénz mellé valami kis csecsebecsét egy ajándékboltban. Az aranyos dolog és emlék is.

Mivel ez ellen más nem tudsz tenni, így én azért ezt a pénzt becsomagolnám neki hogy valami legyen a fa alatt, de annak biztosan jobban örülne, ha elmennél vele vásárolni a két ünnep között.
Mi a parom nagyszüleinek egy vásárlási kártyát vettünk, végül is az is csak pénz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!