El lett szúrva a karácsonyotok?
nálunk alapból mindig megy a családi veszekedés,de most még inkább.
már rohadtul nincs kedvem ehhez az egészhez,de még a hangulat sincs meg.
reggel óta megy az üvöltözés,a hiszti stb.
én már teljesen megutáltam az ünnepeket,legfőkébb a családom miatt.
komolyan,barátom anyukájának ezerszer szívesebben csináltam az ajándékot,mint nekik (nekik csak 1 falinaptárt vettem,mivel arra is alig futotta)
van még valaki hasonló helyzetben?
ti hogyan vészelitek át? a sok jópofizást meg stb?
ti mért utáltátok meg az ünnepet?
Amint felkeltem, maris osszevesztem a parommal.
Mellesleg dolgozik, ugyhogy egyedul ucsorgok otthon estig.
Total rossz ez a karacsony is, remelem jovore otthon leszek :(
Nálunk apám eléggé alkoholista, és minden karácsonykor bejátsza, hogy a sárga földig issza magát. Gondolhatod mennyire élvezem az ünnepeket!
20L
nekem a családdal minden oké,csak az rontja el a kedvem,hogy a párom depressziós az utóbbi időben,és a karácsony se dobta fel a hangulatát sajnos. Ez azért kicsit rombolja a hangulatot :( Remélem estére jobb lesz!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
engem épp ma dobott ki a párom. Karácsony napján.....
ráadásul MSN-en.
És én még azt hittem hogy a legnagyobb baj az, hogy kicsit unatkoztam, és hogy hiányzik a Szerelmem...de a válaszaitokat olvasva....
Sajnálom, hogy ilyen sok embernek elcseszett a karácsonya! :( kellemes ünnepeket! őszintén kívánom, hogy minden jóra forduljon! már amennyire lehetséges a körülményekhez képest! sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!