El lett szúrva a karácsonyotok?
nálunk alapból mindig megy a családi veszekedés,de most még inkább.
már rohadtul nincs kedvem ehhez az egészhez,de még a hangulat sincs meg.
reggel óta megy az üvöltözés,a hiszti stb.
én már teljesen megutáltam az ünnepeket,legfőkébb a családom miatt.
komolyan,barátom anyukájának ezerszer szívesebben csináltam az ajándékot,mint nekik (nekik csak 1 falinaptárt vettem,mivel arra is alig futotta)
van még valaki hasonló helyzetben?
ti hogyan vészelitek át? a sok jópofizást meg stb?
ti mért utáltátok meg az ünnepet?
Nálunk is megy a veszekedés. Tegnap pl. az unokahúgom kivágta a hisztit, mert megtudta, hogy nem azt a barbit vetem meg neki, amire vágyott, hanem valami olcsóbbat (5 éves). Majd a szüleim azon vesztek össze, hogy túl drágát vettek a nővéremnek és a férjének. Majd a barátom bejelentette, hogy Ő nem fog együtt vacsorázni a családommal, később azt is bejelentette, hogy holnap dobják ki az albérletéből és nem tud hova menni. Ma levertem a karácsonyi égőket és összetörtek. Remek. Persze most folyik a veszekedés arról is, hogy a nagyi nem azt a menüt készíti el, amire anyám vágyik. Utálom a karácsonyt, ilyenkor valahogy állandóan összeveszünk. A szeretet, meg a béke ünnepe, de egész évben nem veszekszünk annyit, mint ezen a 3 napon.
18/L
Nálunk is van néha veszekedés, de azért próbálják visszafogni magukat :)
Nekem van egy kistesóm, 4 éves lesz, és az ünnepi készülődés, a fadíszítés-csempészés, a mézeskalácssütés mindig meghozza a hangulatot :)
Szerintem te is próbáld összeboronálni egy picit a családot, csináljatok együtt mindent, és amint egy rossz szót hallasz, mondd: "Pssszt, karácsony van" :)
Nem a pénztől függ a karácsony, hanem attól hogy milyen a család kapcsolata, és igenis meg lehet javítani!
14/L
Kicsit érzékenyebbek vagyunk, mindent tökéletesre akarunk, és ezért mennek a balhék. Itt nyugi van (még).
Pogit elszúrtam, kevés sót tettem bele, de sebaj, figyelünk a vérnyomásra. :D
Még nem!!!
De tavaly mindenki össze-vissza veszekedett.
Remélem, most ez nem ismétlődik meg. Kicsit vissza kellene mindenkinek fogni a nagy karácsonyi stresszt, akkor könnyebben menne.
Nekem el lett szúrva, de még nem a veszekedés miatt, remélem az nem nagyon lesz, bár szokott...
Szóval nagyon betegen keltem fel ma:(
Boldogabb karácsonyt mindenkinek!
nekem csak amiatt szarabb a karácsony, mert ez már a második a nagyszüleim nélkül. :( nagyon hiányoznak.
anyummal kettesben ünneplünk, nem veszekszünk, mert úgyis ritkán vagyunk együtt ennyit, nem rontjuk el baromságokkal... szóval nekünk ez a szeretetről szól, akkor is, ha a legfontosabbak már nincsnek velünk. csak lélekben... :(
Persze sose ugy alakul ahogy tervezem de a végén mindig jó lesz.
Sajnálom h Nálatok nem :-(
Biztatóul csak annyit h legalább látod h hogy ne csináld majd ha családod lesz.
Majd kívánj valami szépet a karácsonyfa mellett !! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!