Nálatok mennyi házimunkát csinál a férjetek/párotok?
én élvezem, ha meló után itthon teszek.veszek, de segít, ha kérem, és ha látja, hogy kipurcantam, magától is képes a melóra. Főzést, vasalást, mosást nem bíznám rá :)
NEkünk ez így tökéletesen megfelel.
"Ő havi 300 órát dolgozik, én meg 178-at. Ezek után nem lenne pofám még befogni!"
Nem "befogod", mert az az ő háza is, és ha egyedül lenne, akkor a szar közepén élne?
Alapvetően én nagyon szeretem a háztartást vezetni, így elsősorban én csinálom a java részét. Hétfőnként viszont előfordul, hogy itthon van a férjem, olyankor főzni szokott. Ha vendégeket várunk, kiveszi a részét a feladatokból. Amikor korábban beteg voltam, 3 napig mindent ő csinált. Észreveszi, hogy mit kell csinálni, és nem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha seprűt kell ragadni. :)
24/N és 27/F
Átlagban a házimunka felét csinálja ő, mindketten dolgozunk. Nem osztottuk fel, egyszerűen magától alakult az összeköltözés után, hogy ki mit csinál meg. Én szoktam általában főzni, mert jobban tudok, mint ő, de néha meglep valamivel ő is. A mosogatás általában az övé. A macska helyét ő takarítja, porszívózik és leviszi a szemetet. A takarítás többi része, mosás, vásárlás, stb. az enyém.
Ez most valamennyire felborult, mert veszélyeztetett terhes lettem és amikor otthon van, akkor semmit se enged megcsinálni. Egyébként a könnyebb munkákat csinálom most én, amihez nem kell nagyon hajolgatni és emelni.
Csak volt párom, de azért besegített. Főleg a főzésben, meg a vasalásban, a többit hanyagolta.
De van egy barátnőm, akinek a férje semmit nem csinál, pedig ő dolgozik kevesebbet. Fél 3-kor már otthon van, a lány meg csak fél 7-re ér haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!