Ha a felesége megcsalta őt, és most ő velem csalja a feleségét ennek mi értelme van? 18L
21:
"18 neeeee
Hány éves vagy?
Most elképzeltem a szitut, hogy valaki felhívja anyósomat, hogy a fia nem szépen viselkedik( nem feltetlen megcsalásra gondolok)
Mi köze ahhoz neki, hogy velem mit csinál, még ha disznóságot is?
Pedig még 30 évesek vagyunk, de önálló elnőtt élettel, saját aláddal is, tehát az anyósom majd megdorgálja a 30 éves fiát, hogy ejnye bejnye?
Ez annyira abszurd, remélem érzed....
Fogtam a hasam a nevetés visszatartása miatt, amir ezt olvastam..
Bocsi"
Hát a szülőnek a gyereke vagy mindig, és ha ártanak a gyerekednek,a szülőd mindig kiáll érted. És igenis az anyag a felelős, hogy milyen embert nevelt a fiából, és ha ilyet tett, itt az ideje, hogy pótolja. A szülő bszta el nagyon, hogy nem készítette fel a fiát a házasságra, ha ilyet tesz, a szülő a felelős az ilyesmiért.
Nem vagyok ebben a ny8ugati kultúrával megegyező meggyőződésű, tőlünk keletebbre ez így megy, és én nagyon egyetértek vele. Az anyám mindig leverné másokon, amit ellenem vétenek, 80 évesen is. Sajnálom, hogy a tied nem, és hogy nem véd meg téged senki.
Köszönöm a válaszokat. Beszéltem ma vele, elmondtam, hogy nem szeretném ezt így folytatni. Azt mondta elmondja a feleségének, hogy mi a helyzet, de válni nem akar, a kettőnk korkülömbségére, és a kisfiára hivatkozva. Fogtam magam, és eljöttem. Azóta hívogat, írogat, hogy szeret, és velem akar lenni, de nem akar műsort. Tényleg abba kell ezt hagynom, csak hátráltat, hogy rohadtul szeretem.
Szüleim nem tudják, rossz velük a kapcsolatom, ők lennének az utolsók akiknek elmondanám. A féltesómnak mondtam el egyedül, mert neki is volt egy fiatalabb barátnője, így gondoltam ő tud valamit segíteni.
21, 22
Nincs az anyjára szorulva...kitagadni csak gy nem lehet az embert..
Azt az anyát meg én is megnézném, aki azert "kitagadja" a gyerekét, mert nem jön ki a zasszonnyal, azzal aki MEGCSALTA....és fenntartják a házaságot, közben felremegy..
Nem helyes...de pobt a szerelmi életéhez nincsen köze a szülőnek, ha a gyereke felnőtt, családos ember...
Max tanácsot adhat, de a "gyerek" nem köteles megfogadni..
( amúgy meg ő nevelete)
Ahol ekkora hajcihő les belőle ott más gondok is vannak, nem minden férfi anyuci pici kisfia..
Zárójelben: honnan tudná eg a család számát, max a 18 éves lányuktól, de még ő sem biztos, hogy tudja...
Egyáltalán nem életszerű, hogy anyósom majd 200 km ről azon problémázna mit csinál (ilyen sziten) a fia..
Vagy akár az én szüleim a másik irányban 80 km-re..
Nem a tini otthon lakó gyerekeről, vagy "kisfelnőttekről" van szó...
Hanem felnőtt családos, emberekről,
Plusz,mmég az is lehet, hogy a felesége tud róla, mert nyitott házasságban élnek pl.. Mert sok ilyen is van..
Nem hiszem,nhgy ehhez a szülőknek köze volna...
Igaz mar ahhoz is egyre kevésbé, hogy a 18 évesnek milyen a szexuális orientációja..
Az az erdekes egyik ribizliket hajto pasinak sincs otthon nemi elete aztan megis sorba jonnek a kolkok.
sablon duma blabla kis hulye meg nyeli mint kacsa a nokedlit
vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!