Ha a felesége megcsalta őt, és most ő velem csalja a feleségét ennek mi értelme van? 18L
Anyád és apád helyében a faszit kiherélném, téged pedig jól szájba vágnálak.
Bár szerintem azok sem lehetnek túl normálisak, ha ilyen lányt neveltek, szóval tökmindegy...
Figyi, MINDIG, kivétel nélkül ez a duma, hogy otthon évek óta nincs szex. SOHA. És, lőn, az évek során szinte az összes barátnőm nős pasijának a felesége előbb-utóbb hogy hogynem terhes lett a második/harmadik gyerekkel...
Ez nagyon szar standrd duma. Lehet igaz, de így 37 évesen saját tapasztalattal és kb 15 barátnőm ilyen kapcsolatát végig nézve nagyon kicsi az esélye h igaz.
Mondjuk gyakorlati jelentősége nincs, mert akkor is máshoz tartozik ha nem szexel vele, de tudd, hogy kb 0,5 % ez igaz, és 98,5 % hogy nem
Foglalom ossze neked
Nos valni nem fog veled szexel es meg el is mondja neked tehat nem tisztel csoppet sem.
Te pupos bena fel labu vagy hogy szabad pasi mar nem jut neked ?
Onbizalmad nulla es semmit nem ersz hiszen nos pasi aki meg valni sem akar szeretoje o bocs hasznalati eszkoze vagy
Nem rossz Neked titkolózni?
Nem biztos, hogy igazat beszél a férfi ám. Hány éves?
A szüleid, barátaid ismerik?
Az én anyukám tuti felhívná a szüleit ilyen esetben, hogy megmondja, mit művel a drágalátos gyerekük a lányával.
Értelme anyni, hogy mindannyian elcseszitek az életeteket..
Vgyis leginkább te..
A szeretődnek volt egy hullámvölcs a kapcsolatában, ha nem válatk el, hodd el szexelnek..csak nem annyit maximum, mint előtte.
Ha lenne önérzete a pasinak, akkor elvált volna,( gyerek ide vagy oda, mert azzal csak takaróznak az emberek, hogy ne kelljen válni)
Tehát most van aki főz rá, van aki mos rá, van aki bevásárol.. A gyerekeket sem csak hétvégén látja, plusz, már nem érzi azt, hogy hűségesnek kell lennie, hiszen a felesege már felrúgta ezt a "szabályt"
Tehát megdughat bárkit, akit tud..
Itt jössz te a képbe.
Téged be tudott hülyíteni (mások is mondták h nem szexelnek? Tán ott vannak a hálószobában velük?)
Csak 18 vagy...nem ilyen bonyolult kapcsolatokkal kellene tönkretenned magad( máskor sem amúgy)
Most kellene élned( nem részegedesre és orgiákra gondolok;-)) szabadnak lenned, érezni, hogy nincs rajtad ilyen jelelgű nyomás. Most tanulnád meg, hogy mit varsz el egy párkapcsolattól, egy ferfitól...ez most neked kimarad, mert azon görcsölsz, hogy van egy nős pasid...
Tudom, hogy most hiába magyarázzuk, amíg te magad nem érzed, és nem látod...már most sajnálom, amikor rádöbbensz, mert rá fogsz.
18 neeeee
Hány éves vagy?
Most elképzeltem a szitut, hogy valaki felhívja anyósomat, hogy a fia nem szépen viselkedik( nem feltetlen megcsalásra gondolok)
Mi köze ahhoz neki, hogy velem mit csinál, még ha disznóságot is?
Pedig még 30 évesek vagyunk, de önálló elnőtt élettel, saját aláddal is, tehát az anyósom majd megdorgálja a 30 éves fiát, hogy ejnye bejnye?
Ez annyira abszurd, remélem érzed....
Fogtam a hasam a nevetés visszatartása miatt, amir ezt olvastam..
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!