Szerintetek mennyi időre lehet elengedni egy 2,5 éves kisgyereket a nagyszülőkkel nyaralni?
Figyelt kérdés
2x1 hét nagyon sok?
Jó a kapcsolata a nagyszülőkkel, aludt már ott nélkülünk.
2014. ápr. 26. 09:40
12/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy a gyerek hogy viszonyul a nagyszüleihez, illetve a távolléthez. Először csak ilyen 3-4 napot mindkettőnél, ha bírja és nincs hiszti, akkor nem sok az egy hét. Arra figyeljetek azért, hogy a két nyaralás ne legyen túl közel egymáshoz, a gyereknek se jó, ha állandóan rángatják és most anyu és apu a fix pont, szóval veletek is legyen egy kicsit ne csak a nagyikkal.
13/14 anonim válasza:
2*5 nap
az enyémek simán elvoltak
este felhívtam őket és meséltem nekik :-)
mondjuk az én gyerekeim elég vagányak voltak kicsinek is :-)
szal szerintem nem olyan sok - kibírják
14/14 anonim válasza:
Passz. Attól függ, milyen beállítottságú a kicsi :)
Tesóm azt se bánta volna kiskorában, ha egész nyarat a Balatonnál tölt el mamámékkal. Neki az is nyűg volt, amikor mentünk hazatelefonálni.
Én végig bömböltem 3 napot, ez volt a leghosszabb idő, amit kinyüglődtem, végig bömbölve az egészet.
Minketten imádjuk nagyszüleinket, csak jót tettek értünk, jóságos, csupa szív emberek.
Szóval testvérpáron belül is lehetnek ekkora különbségek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!