Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tegnapi válaszadót keresek...

Egy tegnapi válaszadót keresek, aki olyan kérdésre válaszolt, amit azóta töröltek? (lent)

Figyelt kérdés

Tegnap volt itt egy kérdés, hogy a férj megtalálta a gyes-en lévő felesége leveleit a számítógépben, amit egy idegen férfinak írt. Sajnos a kérdés törlésre került. Pedig volt ott egy érdekes válasz valakitől, egy hölgytől, akivel szintén történt hasonló. A történet vége az volt, hogy az egész véget ért, mikor újra dolgozni kezdett. Valaki magára ismer? Írna nekem, akár privát is? Persze mások ilyen jellegű történeteit is szívesen olvasnám! Hozzáteszem, hogy nem megcsalásról beszélek, hanem puszta barátkozásról idegenekkel...

Kedves moderátorok, légyszíves ne tegyék át a kérdésemet! Nagy szükségem lenne rá, hogy megtaláljam az adott válaszolót!

2014. ápr. 25. 08:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Az említett kérdés feltevőjét és több válaszolót is véglegesen kitiltották a GYIK-ról! Vajon miért?
2014. ápr. 25. 09:06
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Lehet admin a megcsaló?! :D
2014. ápr. 25. 09:16
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

09:06-os:

"Az említett kérdés feltevőjét és több válaszolót is véglegesen kitiltották a GYIK-ról! Vajon miért?"

EZT HONNAN tudod? Ugyanis ezt legfeljebb egy moderátor tudhatná, de akkor meg miért nem írtad oda a válaszodhoz?

Egyébként ha moderátor vagy, akkor segíthetnél a kérdezönek, és amennyiben az általa keresett válaszoló nem lett kitiltva, felhívhatnád a figyelmét erre a kérdésre.

2014. ápr. 25. 13:31
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

én emlékszem a kérdésre, meg a keresett hölgy válaszára is.

ez volt az, amikor taglalták, hogy csak valami sütiről beszélgetnek?

utána kiíródott egy másik kérdés is, csak fordítva, hogy egy nő talált sütiről levelezést a férje gépében. erre be is linkelte valaki hogy ugyanez van fordítva is.

lehet ez a másik megvan, rákeresek

2014. ápr. 25. 15:10
 15/19 A kérdező kommentje:
A másik megvan, olvastam. De azért köszönöm!
2014. ápr. 25. 15:12
 16/19 anonim ***** válasza:

az jó, mert én viszont nem találtam meg

de lehet abból vissza lehet nyomozni a keresett válaszolóra

2014. ápr. 25. 16:45
 17/19 anonim ***** válasza:

1. vagyok, melyik az a fórum,kérdező,belinkelnéd?

Hátha úgy sikerül rátalálni a hölgyre.

2014. ápr. 25. 19:26
 18/19 anonim ***** válasza:
A kamukérdéseket szokták törölni.
2014. ápr. 25. 21:42
 19/19 A kérdező kommentje:

Ez volt az eredeti kérdés tegnap:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Erre fel született egy másik is és engem egy ottani válaszoló érdekelne...

Kedves utolsó, lehet, hogy a kérdés kamu, de attól a válaszok még valódiak és segíthetnének másnak :-(

2014. ápr. 25. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!