Mit tudtok a tegnapi felajánlóról? Törölték?
Törölték. Jobb is...
Én azt ajánlottam, hogy vegyen kutyatápot és adja egy menhelynek, azok biztosan valóban rászorulnak.
Állítólag a felajánló minden nap játék gépezik, étteremben ebédel stb;stb. Tegnap hajnalban arra gondolt, hogy az aznapi pénzét nem szórja el, hanem valakinek felajánlja, de nem postázza a pénzt (Bp-ről), hanem elmegy befizeti valakinek a csekket, vagy bevásárol.
Mondjuk azért érdekes, hogy pont itt keresett neki helyet?!
"Én azt ajánlottam, hogy vegyen kutyatápot és adja egy menhelynek, azok biztosan valóban rászorulnak.
" hmmmmmmm...ezt mintha én írtam volna ahhoz a kérdéshez
Szerintem az éhező gyerekek nem szorulnak jobban rá, mert végső esetben még mielőtt éhenhalna, elveszik a szüleitől és az állam gondoskodik a kajáról, bár cseppet sem ideális megoldás, éhenhalni nem fog. Ellenben egy kutya ma Magyarországon simán éhenhalhat, megfagyhat, úgy hogy a gazdájának semmi komoly következményekkel nem kell szembenéznie, ha van egyáltalán gazdája. Ha nincs gazda, és az utcán éhezik, talán akad néhány ember, aki nem bírja nézni a kutya éhségét, de befogadni persze nem tudják, mert otthon is van nem is egy saját kutya, marad a menhely, ha van szabad férőhely, de persze a menhelyen se garantálja semmi, hogy lesz elég kaja, simán előfordulhat hogy a kutya éhenhal, vagy még azelőtt elpusztítják, mielőtt éhenhalna.
Szóval én azt gondolom, éhező gyereknek kevésbé van szüksége adományra, mint éhező kutyának.
11:34 "" hmmmmmm...ezt mintha én írtam volna ahhoz a kérdéshez"
Igen, tudom, mind a ketten ezt írtuk, te előttem éppen kettővel :=), hivatkoztam is rá, hogy teljesen egyetértek a javaslatoddal, talán van, aki innen még emlékszik ránk, akkor is jól lepontoztak minket.
Hmmmmmm... Most már jobban érzed magad, ugye? :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!