Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tegnapi válaszadót keresek...

Egy tegnapi válaszadót keresek, aki olyan kérdésre válaszolt, amit azóta töröltek? (lent)

Figyelt kérdés

Tegnap volt itt egy kérdés, hogy a férj megtalálta a gyes-en lévő felesége leveleit a számítógépben, amit egy idegen férfinak írt. Sajnos a kérdés törlésre került. Pedig volt ott egy érdekes válasz valakitől, egy hölgytől, akivel szintén történt hasonló. A történet vége az volt, hogy az egész véget ért, mikor újra dolgozni kezdett. Valaki magára ismer? Írna nekem, akár privát is? Persze mások ilyen jellegű történeteit is szívesen olvasnám! Hozzáteszem, hogy nem megcsalásról beszélek, hanem puszta barátkozásról idegenekkel...

Kedves moderátorok, légyszíves ne tegyék át a kérdésemet! Nagy szükségem lenne rá, hogy megtaláljam az adott válaszolót!

2014. ápr. 25. 08:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ilyen kerdest vajon miert kellett torolni?izgalmasnak tunt pedig.ettol sokkal hulyebb temakat meg bent hagynak.hatha benez ide a valaszolo,es szerencsed lesz.
2014. ápr. 25. 08:26
 2/19 anonim ***** válasza:
3%
Lehet, hogy valakinek sértette a szemét:) én is töröltettem tnap 1 kérdést hasonló témakörben.
2014. ápr. 25. 08:31
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves első! Bízom benne, hogy idetéved akit keresek! Nagy szükségem lenne a segítségére. És talán moderátorok is elnézőek lesznek velem, mégha nem szokványos a kérdésem, akkor is.
2014. ápr. 25. 08:31
 4/19 A kérdező kommentje:
Kedves kettes, megkérdezhetem, hogy miért?
2014. ápr. 25. 08:32
 5/19 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös, abban a kérdésben nem volt hasonló, legalább is, amíg követtem. Sajnos nem volt időm sokáig figyelni. Aztán mikor kerestem, már nem volt.

Egyébként nekem is vannak nem tetsző, láthatóan provokációs céllal kiírt kérdések, amiket nem szeretek. De nem töröltetném, mert a válaszok így is lehetnek hasznosak.

2014. ápr. 25. 08:42
 6/19 anonim ***** válasza:
96%

Néha törölnek olyanokat, amikből lehet tanulni, vagy épp tényleg fontosak a kérdezőnek.

Pl volt aki öngyilkos akart lenni, azonnal egy csomó választ kapott, sokan nagyon jó érveket írtak neki, erre a kérdést 5 perc után törölték. Ha ez a kérdés igaz volt, akkor lehet az a kérdező már nem is él...

Jó ez drasztikus példa, de tényleg sok olyan van, amiből mások (is) tanulhatnak

2014. ápr. 25. 08:42
 7/19 anonim ***** válasza:

Nos, nekem is van egy ilyen történetem, bár nem megcsalás.

Annak idején össze jöttem a párommal, oda is költöztem, főleg, hogy ő biztatott, hogy költözzek nyugodtan, nem lesz semmi gond, és én rábólintottam, hogy egy olyan helyre költözzem, amiről utólag tudtam meg, hogy a munkanélküliség nagyon magas.

Az elején minden rendbe volt az intim életünkből, de egy idő után egyre fogyatkoztak, mondván, hogy a munka után nincs sok ereje. ( Ok, akkor még úgy gondoltam, hogy nyilván velem van a gond, mert én nem dolgozok, sok energiám marad az estére).

Társkeresőn ismertük meg egymást még annak idején, én töröltem magam, ő nem, mondván, hogy pár lánnyal, akivel barátok, ott tartották a kapcsolatot.

Később feltűnt, hogy mindig kiküld teáért, én előbb alszom el mint ő, és valahogy valamiért ez bökte a csőrömet.

Az egyik ilyen tea kivitelnél láttam enyhén, hogy az egyik közösségi oldal társkeresőn ajándékokat küldözget, meg írogat, de mikor bementem a teával, akkor más honlap volt megnyitva.

Néha alvást mímeltem, és nem egyszer láttam, hogy a társkeresőn direkt egyedülálló nőket keresett. Itt már kezdett zavarni, de mivel szemüveges voltam, így úgy döntöttem, hogy biztosan rosszul látok. A végén már kikövetelte, hogy ha haza jön, maradjak csöndbe, mert neki nyugalom kell, a munkahely felidegesítette. ( stresszes munkakör)

Csöndbe maradtam, és elfoglaltam magam. Na igen ám, egy idő után végül úgy döntöttem, hogy bár tudom, hogy nem szép, feltörtem a közösségi oldalát. A levelezését nem, de a társkeresős részét igen is megnéztem. Már már a hányinger kerülgetett, amikor az ismerőseit néztem meg ott, egy fiatalabb pasiról nem gondoltam volna, hogy idősebb nőknek is bókolgatna, és flörtölget .

Az msn beszélgetéseit mentette a gépe, elolvastam azokat is, és akkor borítottam a bilit, mondván, hogy miért flörtölget a hátam mögött, és hasonlóak.

Ő könyörgött, hogy maradjak, megbeszéltük a dolgokat, és ígérte, hogy változni fognak a dolgok, meg minden. Hittem neki.

A lányoknak, nőktől szépen elköszönt. Az egyik lány még pislogott is, hogy miért, szegény is ki volt akadva, hogy a párom márpedig írhatta volna, hogy neki van párja.

Ere a válasz: Nem kérdezte. Próbáltam annak idején írni, hogy ha ennyire baráti lett volna a beszélgetésük, akkor a csaj márpedig nem akadt volna fent ilyenen.

Úgy nézett ki, megértette.

Másodjára figyelmébe került a facebook, na ott kezdett el ismerősöket szerezni, sok mindenkivel irkált, többször láttam, hogy miről irkálnak, mondta, hogy nézzem nyugodtan, nem gond.

Feltűnt a fb-n, hogy van egy csaj akivel állandóan irkálgatnak, mondván, hogy barátok.

Nem egyszer mondta, hogy nyugodtan nézhetem, hogy mit ír, de már egy ideje úgy döntöttem, hogy oké, nem megyek oda, had irkáljon. Na igen, de egy idő után volt olyan, amikor oda mentem volna, csak akkor látványosan minden gondja volt, próbálta tudtomra adni, bár nem szóval, hanem célzásokkal, hogy menjek onnan.

Egyszer átment a szomszédhoz, vagy elrohant wc-re, nem tudom, és úgy maradt a gép, bekapcsolva a közösségi oldalon.

Gyorsan átolvastam a beszélgetést. Megint fennakadt a szemem, főleg, amikor azt olvastam, hogy ha a lánynak lesz barátja, akkor a párom nem ír neki, meg ilyenek.

Megint elszomorodtam, főleg hogy a lány folyamatosan szíveket irkált, csókkal köszönt el, de a párom nem állította le.

Borítottam megint a bilit.

Ja, és volt még valami.

Annak idején a gyakori kérdésen , itt olvastam egy történetet, hogy a nő véletlenül megtalálta a párja óvszerjeit a kocsiba, holott gyógyszerrel védekeznek. A pasi magyarázatán jót nevettem, fel is olvastam a páromnak.

Erre megdöbbenésre közölte, hogy az ő táskájába is bizony van óvszer,mert annak idején majdnem úgy nézett ki, hogy terhes vagyok, és megijedt...stb.

Jelenleg bár együtt vagyunk, de inkább együtt élünk, munkám nincs, elköltözni sehova sem tudok, teljesen ki vagyok szolgáltatva. A fuvar összeg sem lenne valami olcsó, sajnos még kigazdálkodni sem tudom a segélyemből.

Kölcsön nem tudok kérni, szóval meg vagyok lőve.

Bár normális, az utóbbi időkbe úgy néz ki, hogy már nem is netezik annyit, ennek ellenére sosem tudhatom, a barátjainak folyamatosan rólam beszél, csak pozitívakat, szóval én nagyon sokszor már csak pislogok, hogy nini, talán megváltozott. Bár sosem lehet tudni.

Jelenleg egyedül nem hajlandó menni sehova sem, nem jár bulizni, én úgyszintén nagyon nem igen tudok egyedül menni bárhova. Ha itthon van, jön velem, még lerázni sem tudom, pedig csak a helyi boltba megyek.

Annyi szent, hogy most már ott tartok, hogy ha valami bibi lesz megint, akkor megpróbálok egy száll magam költözni a családomhoz ( akiknél talán lesz hely. Jelenleg nagyon tiltakoznak).

2014. ápr. 25. 08:45
 8/19 anonim ***** válasza:
5%

Megcsalás volt a téma, a kérdésnek dicsekvés íze volt, és nyilván nem csak szerintem, mert ki is törölték:)

2# vagyok

2014. ápr. 25. 08:46
 9/19 A kérdező kommentje:
Kedves kettes, nem tudom, hogy egyről beszélünk-e. De ilyenkor nem gondolsz arra, hogy valakinek az ottani válaszok tényleg segíthetnek?
2014. ápr. 25. 08:52
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9-es, hogy megosztottad velem! Remélem sikerül megtalálnod az igazi boldogságot, akár mellette, akár valaki más oldalán!
2014. ápr. 25. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!