Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg anyámat hogy...

Hogy győzzem meg anyámat hogy azt vegyen nekem Karácsonyra amit kértem?

Figyelt kérdés
Anyukám nem akarja azt venni amit én szeretnék Karácsonyra(Logitech MOMO Racing kormányt szeretnék), nem tudom hogy hogy tudnám meggyőzni. Köszönöm előre is a segítséget.
2009. dec. 23. 14:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

15ezertől fölfelé van ilyen kormány az ár-összehasonlító oldalak szerint. Nem tudom, szerintem nálunk a családban senki nem kap még ennyiért se ajándékot, én nem tudom, kapok-e valamit, de nem is az a fontos, én az egész családnak adok összesen ennyi pénzért (3 embernek, nem fejenként, hanem összesen), mert másra kell a pénz.

Szerintem bármit is kapsz, annak örülj, és ha tudnak ilyen értékben ajándékot venni neked, akkor örülj annak, hogy nem érint titeket annyira a válság, hogy ez az összeg nem megterhelő 1 embernek szánt ajándékra.

2009. dec. 23. 17:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köcsögök vagytok tudtátok?(tiszetelet a kivételnek.)Szerinted mér akarom megyőzni?? Mert nincs rá pénze?? Olyan hülyék vagytok. Látásból értékeljetek ne csak gondoljatok egyet azt pá!
2009. dec. 23. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

OFF:ma 15:30

az én ajándékom simán 40ezer lesz..(telefon)

szal nem nagy szám..

13/l

Egyébként vagy már rég megvette csak meglepinek akarja,vagy valami mást vett aminek úgygondolja,hogy örülnél...DE azt légyszi igérd meg nekem,hogy bármit kapsz ha nem is teccik a dolog mosolyogva köszönd meg...egy világ omlana Anyukádba össze ha csak uontt pofával félrebas.znád amit kaptál mert neked nem tetszik...max arra a kormányra gyüjtesz pénzt :D

2009. dec. 23. 18:33
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, te aztán nagyon hisztis vagy és jó elkényeztetett lehetsz. Én egész életemben 1 dolog volt, aminek egyáltalán nem tudtam örülni és vissza is adtam, egy könyv volt néhány 100Ft értékben, de nem ez a lényeg, hanem arról szólt, hogy takarítani kell, mint ha én soha semmit nem csinálnék és nem segítenék otthon, hát ez sértés volt, és nem az értéke, hanem a célozgatás, egy 20Ft-os csokinak is jobban örültem volna.
2009. dec. 23. 18:47
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Ennek nyilván több oka is van,lehet,hogy édesanyádéknak jelenleg másra kell a pénz,és most nem engedhetitek meg magatoknak a 25 ezer forintos ajándékot,ebbe gondolj bele csak,légyszíves.Lehet az is,hogy majd máskor kapod meg,vagy anyukád azt reméli,TE elmész diákmelóra,és összegyűjtöd rá a pénzt.Egyébként bármit is kapsz,javaslom,hogy köszönd meg szépen,és örülj neki,mert lesz idő,mikor majd anyuci és apuci nem lesz melletted,és akkor nagyon sajnálni fogod,hogy a Szeretet ünnepén nincs már,aki gondoskodjon Rólad.Nevezhetsz nyálasnak,de becsüld már meg a szüleidet,és tudj örülni annak,hogy egyáltalán gondolnak Rád!Annak a lánynak írnám,aki azt írta,hogy nem nagy kunszt,mert ő pl simán 40 ezer forintos telefont fog kapni,használja egészséggel,és nagyon legyen hálás a szüleinek,mert ezt nem mindenki engedheti ám meg magának...
2009. dec. 23. 19:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja csak úgy mondom hogy megkaptam a kormányt és még sok minden mást is kaptam mellé szóval ku..ára nem úgy történt az egész ahogy gondoltátok.(Tisztelet a kivételnek)
2009. dec. 28. 09:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor most legyél rá büszke,mert minket ez k...ára nem hat meg! :-D Kis kamus kö..ög... :-)
2009. dec. 29. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
35%
ki nem szarja le, hogy téged nem hat meg? legyél büszke a primitív stílusodra, kis mucsai parasztgyerek:D
2009. dec. 29. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!