Hogy győzzem meg anyámat hogy azt vegyen nekem Karácsonyra amit kértem?
15ezertől fölfelé van ilyen kormány az ár-összehasonlító oldalak szerint. Nem tudom, szerintem nálunk a családban senki nem kap még ennyiért se ajándékot, én nem tudom, kapok-e valamit, de nem is az a fontos, én az egész családnak adok összesen ennyi pénzért (3 embernek, nem fejenként, hanem összesen), mert másra kell a pénz.
Szerintem bármit is kapsz, annak örülj, és ha tudnak ilyen értékben ajándékot venni neked, akkor örülj annak, hogy nem érint titeket annyira a válság, hogy ez az összeg nem megterhelő 1 embernek szánt ajándékra.
OFF:ma 15:30
az én ajándékom simán 40ezer lesz..(telefon)
szal nem nagy szám..
13/l
Egyébként vagy már rég megvette csak meglepinek akarja,vagy valami mást vett aminek úgygondolja,hogy örülnél...DE azt légyszi igérd meg nekem,hogy bármit kapsz ha nem is teccik a dolog mosolyogva köszönd meg...egy világ omlana Anyukádba össze ha csak uontt pofával félrebas.znád amit kaptál mert neked nem tetszik...max arra a kormányra gyüjtesz pénzt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!