Túlreagálom, vagy nekem van igazam?
Nővérem és a párja nálunk élnek, van egy 3 hónapos kislányuk. Ezzel nincs is gond, a kislány tündéri, de nővérem párjának van néhány "fura szokása".
-Nyitott ajtónál vizel.
-Kopogtatás nélkül megy be a másikhoz.
-Azt a ruháját amiben dolgozik a bejárati ajtó mellett hagyja a földön, mert "így nem felejti otthon", és ki van akadva, ha valaki elrakja.
-Fürdés után a fél fürdő úszik miatta.
Lehet, hogy egy részük nem nagy dolog, de elégé zavaróak. Amikor szóvá tettem neki megsértődött, amikor a testvéremet kértem, hogy beszéljen vele kiakadt, hogy semmi közöm az ilyenekhez.
Mindegy, hogy mit mondok, én vagyok a gonosz aki egymásnak akarja ugrasztani őket. Az igaz, hogy nem nagyon kedvelem a párját, de szerintem egy 20 éves nő sem örülne annak, hogyha kopogtatás nélkül sétálnának be a szobájába, esetleg ott találja a másikat amikor hazaér.
10-es valasszal minjpdjart az elejen van a gond. A 20 eves miert is nem no? Talan tini? Kicsit el van tevedve agyilag! Mondom ezt 26 evesen!
Kerdezo, alairom h ez nagyon kellemetlen es bosszanto. De sajnos aki nem a parjaval vagy a sajat kis csaladjaval el felnottkent, ilyeneket el kelk turni. Es hiaba szolsz, teped a szadat mar csaka zert sem fog valtoztatni a bogaraian. Mast nem nagyon tudsz csinalni h lenyeled a bekat es ha vmi nem tetszik elrakod utana es ha meg szova is teszi bemutatsz neki. Ilyen egyszeru es sz4r ez. Meddig terveznek ott lakni? Nem is keszulnek sajat lakasba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!