Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagálom, vagy nekem van...

Túlreagálom, vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Nővérem és a párja nálunk élnek, van egy 3 hónapos kislányuk. Ezzel nincs is gond, a kislány tündéri, de nővérem párjának van néhány "fura szokása".

-Nyitott ajtónál vizel.

-Kopogtatás nélkül megy be a másikhoz.

-Azt a ruháját amiben dolgozik a bejárati ajtó mellett hagyja a földön, mert "így nem felejti otthon", és ki van akadva, ha valaki elrakja.

-Fürdés után a fél fürdő úszik miatta.

Lehet, hogy egy részük nem nagy dolog, de elégé zavaróak. Amikor szóvá tettem neki megsértődött, amikor a testvéremet kértem, hogy beszéljen vele kiakadt, hogy semmi közöm az ilyenekhez.

Mindegy, hogy mit mondok, én vagyok a gonosz aki egymásnak akarja ugrasztani őket. Az igaz, hogy nem nagyon kedvelem a párját, de szerintem egy 20 éves nő sem örülne annak, hogyha kopogtatás nélkül sétálnának be a szobájába, esetleg ott találja a másikat amikor hazaér.

2014. ápr. 23. 19:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5%
Valami nem tetszik költöz nyilván a te barátod is jár oda ő is te is csináltok sok kis bosszantó dolgot csak másokban van anyi tapintat hogy nem teszik szóvá
2014. ápr. 23. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
Tisztább a ház, aha. Iróniáját nem látod. A másiknál miért tisztább ez? Hagyod, hogy lelakja? Olyan szép, mikor az ember viszi magával mindenhova a felemelő szokásait.
2014. ápr. 23. 19:41
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
#11, fáj a butaságod, olvasd el mégegyszer a kérdésleírást. Megnéznélek igénytelen közegben is ugyanezen hápognál-e.
2014. ápr. 23. 19:42
 14/22 A kérdező kommentje:

11-es!

A párom már egy jó ideje nem jár ide, mivel amint kilépett a házból abba is belekötöttek, hogy milyen a haja,a legkisebb apróságokba is. Amúgy igen, vannak rossz dolgai, de amikor ide járt akkor is szó nélkül segített a takarításban, és még véletlenül sem ment be a szobájukba.

Tudom, hogy az a legcélszerűbb ha beszélünk, de sajnos mindig az lesz a vége, hogy én akarok keresztbe tenni nekik.

2014. ápr. 23. 19:48
 15/22 anonim ***** válasza:
97%
Szobát-fürdőszobát zárni, hogy ne törjön rád, ha fürdeni akarsz és úszik a fürdő, akkor megkérni, hogy töröljön fel maga után, ha nem teszi akkor a bejárati ajtó mellé lecsesett másnapi munkaruhájával töröld fel a szétpacsált vizet... ha valaki hülyegyerek módjára viselkedik, akkor úgy kell vele bánni, majd észbekap egy idő után.
2014. ápr. 23. 20:29
 16/22 anonim ***** válasza:
12%
Válaszoló #10-essel mi a baj? Valaki okos elárulja?
2014. ápr. 23. 20:44
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

Nekem sose marad meleg víz. Szüleim semmit nem kérnek hozzájárulás gyanánt, de mindenkinek egyenlő mennyiséget vesznek mindenből. Nekem mégse marad egy szerencsétlen zsemle vagy kifli, folyamatosan ki van a szalámi kajálva a hűtőből. Háztartás. Tesóm nője számára ismeretlen fogalom.

Beleuntam múltkor, és megjegyeztem, fel kellene seperni. A csaj szét nézett és közölte: szerintem porszívózz, az gyorsabb.... Akkor gondoltam azt, hogy anyukám és én senkinek sem a csicskája. Csak tesóm miatt nem vertem ki még palávert, de egy-egy elhintett megjegyzésem süket fülekre talált (y)

2014. ápr. 23. 21:19
 18/22 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem finoman lehet célozgatni, vagy kerek perec anyukádnak meséld el mi az, ami téged zavar, hogy nem hagy intim szférát, és ez így ilyen értelemben nem egészséges se rövid, se hosszú távon. Kérd a segítségét, hátha hatással tud bírni arra a nevetetlen dögre. Kitartást!
2014. ápr. 23. 21:21
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
A te lakásod, minden jogod megvan elvárni, hogy a férfi is rakjon rendet maga után.
2014. ápr. 23. 21:33
 20/22 A kérdező kommentje:

16-os,nem tudom, én nem pontoztam le a 10-est.

Köszönöm a válaszokat, itthon már többször volt szó erről,de semmire sem jutottunk.Mindig csak az lett a vége, hogy legyek türelemmel.

2014. ápr. 23. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!