Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van, vagy túlreagálom?
a barátomnak odaadtam a telefontöltőmet, mert az övet a kollégiumába hagyta. Tegnap fel akartam vele tölteni a telefonom, de észrevettem, hogy nem tölti, hiába próbáltam ki be kapcsolgatni a mobilom, még akkor se. A sim kártyát is kivettem, de utána se. Aztán észrevettem, hogy a műanyag gumis része elszakadt és 1 vezeték elszakadt benne.
Most mondtam neki, hogy jön nekem egy töltővel, mert az enyémet tönkretette, de felháborodott, hogy rá fogom, pedig ő nem csinált vele semmit, de azért vesz egy másikat. Totál kiakadtam. Nála volt utoljára, mikor visszakaptam már csak akkor nyúltam hozzá, mikor az enyémet akartam feltölteni. Tudom meg kell volna néznem, mikor visszadta, de fene se gondolt rá. Lehet ne szándékosan tette, de akkoris. Az ő felelőssége, fordított helyzetbe én is vennék neki egy másikat, de annyira fel van rajta háborodva, hogy csoda hogy még nem tett lapátra miatta...
Azért egy telefontöltőn ekkora balhét csapni.
Nem tudom, ha valóban a barátod tette tönkre, akkor miért nincs benne annyi tisztesség, hogy bevallja? Nem meri? Vagy mi a gond?
Magától a töltő, állásában valószínű nem ment tönkre.
Ha ennyire kiakad rajta, vegyél egyet magadnak te..és lehetőleg jól sértődj is meg rá...ha valóban ő volt, csak feltűnik neki, hogy ezt mégsem kellett volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!