Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éljem túl a karácsonyt? :S

Hogyan éljem túl a karácsonyt? :S

Figyelt kérdés
Utoljára 9 éves voltam, mikor igazi karácsonyi hangulatom volt. A szüleim elváltak,apumnál lakom. minden évben karácsonykor egyedül vagyok.Anyukám és az élettársa elutaztak karácsonyra nemtudom hová... Apukám magasról lesz*r, és ő reggel elmegy valamerre majd este hazajön valamikor. Tesóm utál engem. Ebből elegem lett ma, és azért is feldííszítem a házat, legalább azért érezzem hogy karácsony van. Apu délbe hazajött, és meglátta az ebédlőben az asztalon a mézeskalácsot, a karácsonyi tálkában lévő szaloncukrokat, és rámförmedt, hogy ez mi a sz*r .. Mondom: karácsony lesz holnap.. erre ő: (nagyon flegmán) azigen... kiment és rámcsapja az ajtót, elment... most nagyon szomorú vagyok, és nemtudom mitcsináljak, hol rontottam el? 15/L
2009. dec. 23. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem Te rontottad el, hanem a szüleid. Erről nem tehetsz, de nagyon sajnálom hogy így alakult.
2009. dec. 23. 13:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ilyen retardált családod van.
2009. dec. 23. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:

az egyetlen amit tehtsz hogy te feldíszítted a lakást. ha nagyon egyedül érzed magad menj el a legközelebbi református templomba a neten megtalálod melyik van közel, és mikor lesz holnap délután az isten tisztelet. (azért reformátust írtam mert nekik délután 4 körül kezdödik, az nem olyan késö mint az éjféli mise)

nem kell imátkoznod, de egy kicsit jobban fogod magad érezni ha más ünneplökkel leszel.

aztán ha tudsz menj el holnap után korizni. nagyszülök nincsenek?

2009. dec. 23. 13:31
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm.

az anyukám felőli nagyszüleimet nem ismerem,

apukám felőle nagyszülők pedig meghaltak.

2009. dec. 23. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy karácsonyi hangulatot varázsoltál sütivel, díszekkel. Igaz, a karácsony úgy az igazi, ha a családdal van az ember, de ha más nem segít, csak magad tehetsz magadért. Ha apukád ebből nem kér, az szomorú, de ezt erőltetni nem lehet. Nagyon fiatal vagy, a felnőttkor küszöbén lassan, sajnálom, hogy a szüleidtől annyit tanulhattál csak meg, hogy hogyan NE csináld majd, ha saját családod lesz. Ha apukád úgysincs otthon, szerintem menj el templomba, ez akkor is jó, ha nem vagy vallásos, de most komolyan mondom. Ott igazi hangulat van és sokan vannak, hallgathatsz énekeket, van feldíszített fa és még az is lehet, hogy ismerőssel is találkozol. Én nagyon régen voltam karácsonykor templomban, talán gyerekkoromban, mert inkább azt az időt is otthon akartam tölteni a fa mellett, de neked ez biztosan segítene, hogy ne légy olyan egyedül!
2009. dec. 23. 13:35
 6/10 anonim válasza:
100%

jaj szegény kislány :(

nagyon sajnállak.esetleg segíthetnek a barátnöid/unokatesóid a karácsony "túlélésében"

2009. dec. 23. 13:38
 7/10 anonim válasza:
100%

Hát sajnos a szüleidet úgy néz ki nem tudod megváltoztatni, de attól te ünnepelheted a karácsonyt, nézz valami jó kis karácsonyi filmet, egyél közben szaloncukrot meg igyál forró kakaót, és ha már saját családod lesz olyanra faragod az ünnepet amilyenre szeretnéd, csak ezt a pár évet kell kibírnod :) Tapasztalat!

21/L

2009. dec. 23. 13:38
 8/10 anonim ***** válasza:
2009. dec. 23. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Apud valószínűleg csalódott és fáj neki az egész élet, mert nem így képzelte. Próbáld beszélgetésre bírni, biztatni, hogy lássa már kicsit máskép a világot. És ne légy szomorú, mert előtted még az egész élet, és a te felnőttkorod biztosan gyönyörű lesz!
2009. dec. 23. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt sem igazán értem, hogy egy anya hogy utazhat el Karácsonykor a gyereke nélkül. Én tuti megkérdezném tőle, hogy a jövőben nem gondolt-e még rá, hogy talán együtt kéne karácsonyozni.
2009. dec. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!