45 éves párom miért ilyen érzelgős?
Figyelt kérdés
Ok nélkül megölel, puszilgat. Eddig volt jó pár fiatal barátom, de nem csinálták ezt. Mi lehet vele?2014. ápr. 23. 15:17
1/16 anonim válasza:
Ez a szeretet. Azért ölel,puszil,mert szeret!
5/16 anonim válasza:
Ez nem érzelgősség, hanem szeretet, szerelem.
És mi az, hogy ok nélkül? :S Az nem elég ok, hogy szeret?
Neked nem való barát! Szegény férfi :( El tudom képzelni, hogy milyen kedves lehetsz vele.
6/16 A kérdező kommentje:
Ehez nem vagyok hozzászokva. Az utcán is átölel. Én is szeretem mégsem csinálom ezt.
2014. ápr. 23. 15:22
8/16 anonim válasza:
Szerintem már volt ez a kérdés.
Ott az lett a vége, hogy ő sokkal fiatalabb és nem úgy szereti, mint férfit, hanem mint valakit, aki gondoskodik róla, eltartja, van hol laknia, stb.
9/16 anonim válasza:
Orul mint kutya a farkanak, hogy megkapott egy kis fiatal pipit. Utcan meg mutogat is.
10/16 anonim válasza:
Az én 20 éves barátom is ezt csinálja, de nincs ezzel semmi baj, sőt... örülj, hogy kimutatja a szeretetét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!