Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ennek így értelme? Vagy...

Van ennek így értelme? Vagy tényleg minden esélytelen már?

Figyelt kérdés
Párommal elég ingatag már a kapcsolatunk. van egy 4 hónapos gyermekünk is. nagyon sok mindenen mentünk már keresztül együtt, én boldog voltam és nagyon szerelmes. de elkezdtünk távolodni egymástól. én sem vagyok hibátlan persze, de az ő számláján igen csak ott van a cserbenhagyás, füllentgetés, hitegetés és nagyon sokszor okoz csalódást. a kisbabánk koraszülött lett, 1 hónapig volt kórházban, én minden nap hol többször utaztam be, hol pedig majdnem egész nap a kórházban ültem és vártam hogy 3 óránként szopiztassam és ölelgessem a fiunkat. ő ezalatt szépen itthon volt és eljátszogatott a gépen és sokszor meg sem kérdezte mi van a gyerekkel. többször mondta, menjük el fagyizni vagy kirándulni stb.. de ezekből semmi nem lett mert vagy nem ért haza időben vagy csak simán lefeküdt. most olyan a munkája, hogy alig van itthon és hétvégén is sokszor mennie kell. nagyon egyedül vagyok, orvoshoz is, sétálni is egyedül megyek mindig a gyerekkel és ez azért elég bántó, olyan jó lenne ha végre családként viselkednénk.:( eltávolodtunk, többször beszélgettünk már erről, ő is látja és tudja hogy mi a baj de mégsincs változás. türelmes voltam, nagyon sokáig de azt hiszem eddig a napig. attól tartok egy újabb beszélgetés ugyanúgy nem fog segíteni. tudom, hogy szeret de nem tudja kimutatni normálisan, én is szeretem a sok csalódás ellenére is de azt tervezem hogy elköltözök a gyerekkel együtt. én így nem tudok vele élni, egyszerűen nem bírom. nehéz lépni is. nem tudom mit tegyek.:(
2014. ápr. 22. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Azért nekem ez elég durva, hogy le se sz*rta mi van a koraszülött saját gyerekével, hanem inkább otthon játszott a gépen. Lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de ezzel nekem olyan mély fájdalmat okozna a párom, hogy nem hiszem arra vágynék, hogy még én ugráljam körbe, mert szegénynek jajdenehéz egyfolytában a gépet püfölni a szabadidejében. Elég baj az is, ha neki nem a kirándulás a kikapcsolódás, hanem a punnyadás otthon...

nyilván meg kell próbálni megoldani a problémákat, de ha valamelyik fél nem hajlandó tenni az ügyért, akkor az a kapcsolat halott.

2014. ápr. 23. 00:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Mindig arra van idő,amire az ember akarja.Mondjuk én is húztam volna a fejébe valamit a gyerek helyett a gépet nyomkodja.Egy 4hónapos pici mellett azért nem úgy van szervezünk programokat.Sokkal többet kéne segítenie neked,ki venni a részét a gyerekből.Nem csak magadnak szülted.Aztán ott van a hazudozás stb.Lehet nagyon nem ártana neki magára hagyni,gondolkodjon már el egy kicsit...
2014. ápr. 23. 07:57
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes női gondolatok...

Igen Ti könnyen dobálóztok hogy van mindenre idő hisz gyesen úgysem csináltok sokmindent.Na jó ... sokmindent csináltok,de ezt nem vagytok képesek felfogni hogy mi férfiak ugyanúgy dolgozunk,vagy mégtöbbet dolgozunk azért hogy az otthon maradtaknak jobb legyen.aki meg azt mondja hogy arra van idő amire áldozunk.Nos annak üzenem hogy nagyon kényelmes élete lehet!Sokan vagyunk úgy vele hogy az időnket az életünk adja,ha menni kell dolgozni akkor menni kell és még emellett egy csomó minden összejön ha nem csináljuk meg mi magunknak akkor az megvár minket és nem csinálja meg más helyettünk,h meg nem csináljuk meg akkor meg lusták vagyunk stb stb....Rengeteg itt az önző ember aki csak a saját szemszögéből képes nézni dolgokat....

2014. ápr. 23. 09:37
 14/18 A kérdező kommentje:
igazából azóta érzem a távolodást, amikor megcsinálta azt hogy meg sem kérdezte mi van a gyerekkel. ez elég rendesen szíven ütött, azok után is meg "merte" ezt csinálni hogy egy babát már elveszítettünk, 20hetes korában kellett megszülnöm mert nagyon súlyós rendellenessége volt, akkor is teljesen magamra hagyott és ezért kapott is. mindketten otthonülő típus vagyunk, na de ez már tényleg sok. ha nem is megyünk sehova akkor legalább ne ígérjen és nem csalódok.
2014. ápr. 23. 10:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Esetleg nem gondolod hogy Ő még mindig nem dolgozta azt fel hogy egy babát elveszítettetek? Nem lehet hogy ez van az egész mögött?Én a helyében biztos ki lennék emiatt,nem tagadom azért félnék a második gyereknél.Lehet nála ez most így csapódik le de ha mégsem akkor szívtelen vagy nem is tudom...Mindennek oka van ,próbáljátok kideríteni,próbálj tenni ellene!
2014. ápr. 23. 11:19
 16/18 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Nem tudom kérdező a te párod mennyit dolgozik, de én utálom mikor valaki a munkára hivatkozik. Attól, hogy egy férfi dolgozik mikor hazaér igenis érdekelje már a családja. Ha nem is ül le állandóan játszani vele, de legalább kérdezze már meg mi volt napközben a gyerekkel érdekelje már mi van a családjával. Párom is most itt alszik mellettem, mert ma szabad napos és ő hú de el van fáradva. Hozzáteszem 8 órás munkája van, hol délelőttös, hol délutános, nem egy nagyon megerőltető fizikai munka, 50 éves nő kollegái is vannak akik ugyanúgy gyerekek mellett dolgoznak, párom mégis úgy el tud fáradni, hogy az valami szörnyen bosszantó. Ha délelőttös átalussza az egész délutánt, ha délutános akkor meg a délelőttöt. Ha szabadnapos az meg szerinte azért van, hogy pihenjen meg aludjon egész nap. SZóval tényleg szörnyen unalmas. Én 3 hónapja vagyok itthon a terhesség miatt, előtte dolgoztam én is, volt hogy 10-12 órát mégis munka után még volt kedvem 1ooo más dolgot csinálni. Szóval az hogy dolgozik a férj ne legyen már olyan nagy dolog, ez a természetes hogy dolgozik, a nőnek meg az hogy eleinte otthon van a gyerekkel, de attól ugyanolyan nehéz napja lehet mindkettőnek, egyik se előrébb való a másiknál.
2014. ápr. 23. 14:18
 17/18 A kérdező kommentje:
a Te párod is gyönyörű.:( de ilyenkor mikor szabadnapján kialussza magát utána azért foglalkozik veled? én mielött terhes lettem volna reggel 7-től este 11ig dolgoztam (persze nem minden nap, havi 16-18napot) volt hogy ezidő alatt neki nem volt munkája és tudtam hogy milyen rossz, hogy egyedül van egész nap, ezért sokszor éjjel 2-3ig fent voltam vele, néztünk filmeket, össze bújtunk pedig sokszor majd el ájultam. ő nem. azt mondta megért engem hogy rossz ez hogy egész nap megy, de ennyi. olyan a munkája hogy sokat vezet, de nem egész nap. napközben hazajön párszor 1-2 órára de akkor is hívogatják, meg emaileket írogat vagy lefekszik kicsit. most is már 2 órája oda van pedig azt mondta hamar itt lesz.:/
2014. ápr. 23. 17:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Azt nem irod, milyen volt a pàrod a baba születése elött. Ugyanilyen, mint most?

Nagy vàltozàs egy pàr életében, ha kisbaba születik a csalàdban. Nehezek az elsö honapok, testileg és pszichikailag is megterhelö.

Nekem 3 fiam van, és a férjem mindenben segitett, amiben tudott. Kétszer jàrt edzésre hetente, amugy mindig otthon volt. Külön nem jàrt soha szorakozni. Eleget jàrt legénykoràban. Jo àllàsa van, nem élünk rosszul. Ha olyan lett volna a férjem, mint a Te pàrod, akkor nem is mentem volna hozzà. Véded öt: ``tudom, hogy szeret de nem tudja kimutatni normálisan,``. Ezt el is hiszem, hogy igy van, de ezen lehetne neki ``dolgoznia``, hogy ez megvàltozzon. Kérdés, hogy megvan-e a szàndék benne? A soraidbol ugy veszem ki, hogy nincs sok remény erre. ``ő is látja és tudja hogy mi a baj de mégsincs változás. türelmes voltam, nagyon sokáig``

Én csak azt a tanàcsot tudom adni Neked, hogy a szived szerint döntsél. Ha màr nem birod tovàbb, akkor egy döntés elkerülhetetlen. Talàn az elköltözéseddel fog ràdöbbenni, hogy mit veszithet el, ha nem vàltozik meg.

2014. ápr. 23. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!