Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek egy alkoholistával?

Mit tennétek egy alkoholistával?

Figyelt kérdés
35 hetes terhes vagyok, van egy négy éves kislányom és férjem. Tegnap este 11h-kor becsöngetett hozzánk egy részeg akoholista nő (kb 65éves) hogy kísérjük haza, alapjáraton is alig tud menni. Természetesen a férjem elzavarta, h mit képzel, h egy egész családot, este felcsenget, 1.5órával később kinéztem az ablakon és ott fetrengett a sárban! Egyik szomszéd is kinézett dühösen felállította! (neki sem tettszett ahogy nekünk sem) Minden nap más támogatja haza, vagy a mi házunkon támaszkodva tántorog! Nagyon gusztustalan! Még a kislányom nem látta, de nem is szeretném ha ezt kéne néznie, sárban fetrengő öregasszonyt, és ha ez két napja történik, már halott, mert akkor volt -15fok! Mit lehet tenni, van vmi szociális gondozó ahová be lehet ezt jelenteni? Az eset után egész éjjel nem aludtam, úgy felzeklatott! Majd időnként csenget kocsma után, h nem tud hzamenni? Hát nekem ez nem hiányzik! Szerintetek???
2009. dec. 23. 10:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Az teljesen midegy, hogy mit csinál, attól még vannak jogai. Hivd ki a mentöt - a költségeket neki kell fizetnie, de akkor legalább nincs ott elöttetek.

A 6 éves gyereknek meg nem kell látnia, ne vidd oda a közelébe - ha tényleg ennyire extrém lenne, akkor azért mások is problémáznának ezen.

2010. júl. 23. 07:17
 32/34 anonim ***** válasza:

Nincs jobb dolgod, mint ezt a nöt figyelni? Már hónapok óta ezen pörögsz! Honnan tudod, hogy egész nap mit csinál?

Inkább foglalkozz a gyerekeiddel, és ne azzal, hogy egy vadidegen az utcán éjszaka mit csinál?!?! Egy 6 evenek meg sötétben otthon a helye - inkább ne vidd magaddal, ha ezt a nöt akarod nézegetni, hogy éppen mit is csinál.

2010. júl. 23. 07:39
 33/34 A kérdező kommentje:
Ordibál és nappal is ezt csinálja! De mindegy egy ilyen vén k... kívánok a ti utcátokba is! Más is problémázik, honnan tudod, hogy nem?
2010. júl. 23. 08:19
 34/34 A kérdező kommentje:
És ha egy ilyen miatt gyerekhez nem ér oda a mentő????? Mikor kihívtam bekisérték aztán elmentek, nyomja csengőt 11h-kor. Ne vegyem észre? Hát köszi... Ja a mentősök már ismerik, utálják is rendesen.
2010. júl. 23. 08:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!