Hány éves ismerkedtetek meg életetek párjával (az"igazival")?
Azért lennék erre kíváncsi, mert én már 19 is elmúltam, de barátom még nem volt, voltak flörtölgetések, meg nagyon szép szerelmi vallomásokat is kaptam(csak soha nem olyantól, akit én szerettem nagyon).Szóval már nagyon vágyom arra, h megtaláljam a párom8v ő engem)...de egyelőre nem akar összejönni..és félek h még a végén egyedül maradok
válaszaitokat előre is köszönöm!!!
Én most vagyok 32 éves (nő), épp válófélben, és úgy érzem, nincs is olyan, hogy igazi :-(. 16 évig hittem ezt, de rájöttem, tévedtem.
De azért kitartás, hátha neked sikerül vele találkozni!
21 éves voltam akkor.
mostmár 2 éve a férjem,van babánk is és remélem, örökre együtt lehetünk. :)))
a nagyszüleim 28 és 30 évesek voltak mikor megtalálták egymásban az igazit. :) nagyon szép történet az övék. :) na, de most maradjunk a fiataloknál:
18 évesen, az első barátomról én is azt hittem, hogy ő lesz az igazi, és huu, majd vele élem le az életem, 3gyerek, bódottá. 1 év múlva szakítottunk, barátságban váltunk el. a minap hívott, hogy terhes a felesége :) ő már megtalálta az igazit :)
tavaly találkoztam azzal az emberrel, akiről a mai napig hiszem, hogy az igazi. remélem nem okoz csalódást :)
22L
20 evesen, ennek 5 eve, tavaly szuletett meg a kislanyunk.
Attol ne felj, hogy egyedul maradsz, mielott megismertem a paromat ugyanigy gondolkoztam mint te. Aztan egyszercsak besetalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!