Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne, ha rokon kisfiút...

Hogy esne, ha rokon kisfiút húsvét után egy-két nappal hoznának el locsolkodni?

Figyelt kérdés
Egy-két éve volt, hogy sógornőm ( apa hiányában hordja ő locsolkodni ) nem húsvét hétfőn, hanem utána kedden vagy szerdán, már nem tudom pontosan hozta el a kisfiát, hogy meglocsoljon, mondván, hogy hétfőn már nem volt ideje elugrani. Három háznyira lakunk egymástól, tehát szinte szomszédok vagyunk. Csak én gondolom úgy, hogy akkor már inkább el sem hozta volna, vagy nem hiszem, hogy nem tudott volna az utolsó helyről tíz perccel hamarabb eljönni, hogy ide is át tudjanak jönni? Csak azért kérdezem most, mert azon gondolkodtam, hogy ha most is ez lesz, szóvá teszem, viszont először kíváncsi lennék, hogy nem-e én lihegem csak túl a dolgot, és igazából nem is olyan durva. Mert akkor nem szólok semmit.

2014. ápr. 20. 22:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Komolyan ennyire nagy szám ez a locsolkodás?

Ezt bármelyik nap el lehet játszani: "-Á szia Béluska! Jöttél locsolkodni anyukával? - *pisszpissz* - Köszi szépen, itt van 500 ft meg egy piros tojás. :) Sziasztok"

Hogy lehet ennyire begyöpösödöttnek lenni... Hihetetlen.

2014. ápr. 22. 06:04
 22/22 anonim ***** válasza:

Valami kistelepülésen laksz gondolom és nem túl mozgalmas az életed, vagy egy megkeseredett öreg vagy.

Minek ebből ekkora ügyet csinálni?

2018. márc. 10. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!