Ti mit tennétek? 25 év után új élet?
Figyelt kérdés
41 éves elvált nő vagyok. 3 gyermeket neveltem fel, jelenleg 23,22,18 évesek, a legkisebb velem él. 2009 - ben váltunk el a férjemmel, de nem tudtunk külön költözni. Összesen 25 évig voltunk együtt. Két hónapja megelégeltem a dolgot, és elköltöztem albérletbe a legkisebb gyerekkel. Azt hittem, minden jó lesz,ehhez képest azt érzem, hogy egyre mélyebb depresszióba zuhanok, pedig tudom, hogy jó döntés volt elköltözni. Volt valaki hasonló helyzetben, mi segíthet ilyenkor?2014. ápr. 16. 16:27
11/12 anonim válasza:
Kedves kérdező a gyermekeid már felnőttek. Úgy érzem beleestél abba a hibába hogy elkezdted sajnálni magadat. Változtass. Mozdulj ki a falaid közül, Öltözz csinosan, Fiatal vagy, meglátod ha mosolyogsz, pozitív kisugárzás árad belőled. Egycsapásra megoldódnak azok a gondok, amiket most oly sötéten látsz.
12/12 anonim válasza:
Kezd el sportolni, vegyél pár új ruhát, találkozz többször a barátaiddal. Ha nyitott vagy dolgokra, könnyebben megtalál majd egy új szerelem is. Fiatal vagy, a gyerekek kirepültek, bármit csinálhatsz. A férjednek amúgy lett új kapcsolata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!