Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátom nővérének...

Mit vegyek a barátom nővérének karácsonyra? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
19éves, most fog ballagni, a Hooligans a kedvenc zenekara. Tulajdonképpen megvan szinte mindene... Nem terveztem, hogy vásárolok neki, de a barátom elköpte neki, hogy én milyen szép dolgok fogok kapni tőle, így hát nekem is illik... olyan 2ezer forintig kellenének ötletek, és semmi kettőnkketl kapcsolatos, mert bár bírjuk egymást, nem vagyunk nagy barátnők! De azért szeretem mert kedves! Előre is köszi
2009. dec. 21. 16:00
 1/4 anonim válasza:

Vegyél neki gyertyát ha szereti. Van illatos meg színes, többféle. Ezeket én is imádom. Ha ő nem szereti akkor vegyél neki valami aranyos mobilra akasztható díszt, vagy a saját nevével ellátott bögrét 1500 forintért lehet csináltatni olyan poharat amibe belegravírozzák a nevét! Karkötő??? :) esetleg egy aranyos ezüst fülbevaló? Én anyukámnak vettem 2100 forintért fülbevalót, anyák napjára, nagyon bejött neki. Az a 100 forint ide vagy oda tök mindegy!

Tudom hogy nem ide tartozik, de említetted hogy ballag: ballagására lepd meg egy könyvvel, vagy csináltass neki maradandó csokrot, úgy értem hogy nekem a tesóm élő virágból csináltatott egyet ami sose szárad ki... tudod az a színes ugy néz ki mint valami gaz, de le van fújva színesre és naon szép, a csokor közepben pedig egy plüss maci vigyorog az érettségi bizonyítvánnyal! :) Édes ötlet nem? :) Írd meg hogy bejönnek e vagy sem, kíváncsi vagyok.

21/L

2009. dec. 21. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Ékszer,mécsestartó,füstölő szett.Én pl. nővéremnek vettem füstölő szettet:egy szép kis fadobozban,van egy kis füstölőtartó és 4 különböző illatú füstölő(mindegyikből van kb. 20db).

Megvan neki az összes Hooligans album?Ha nincs,akkor azt is vehetsz!Ahogy elkezdtem olvasni ajánlottam volna a Hooligans Live in Pecsa koncert DVD-t,de hát az drágább(4000FT).

15/L

2009. dec. 21. 18:39
 3/4 A kérdező kommentje:
A dvd jó ötlet, de a szüleitől kapja... De azért köszi szépen mindenkinek, találtam jó ötletet.
2009. dec. 21. 18:55
 4/4 anonim válasza:
Hooligans koncert jegy.. gravíroztass tollat vagy más ajándék tárgyat..
2009. dec. 23. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!