Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már hasonló helyzetbe...

Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Volt egy élettársam több mint 100ezer forintos telefonszámlát hagyott rám(ebből az én kimenő hívásaim értéke 1000ft alatt van), a készülékek(páros telefon) sajnos az én nevemen vannak, ezért ugye nekem jött ki a csekk. Az expárom azóta lecserélte a telefonszámát, és nem tudom elérni...

Tudom, hogy az én hibám, hiszen nem kellett volna az én nevemre íratni a készülékeket, nah de nyilván akkor nem tudhattam, hogy ekkora szarban hagy..

Valakivel történt már hasonló helyzet, hogy oldottátok meg?

Mit tehetnék?

2009. dec. 21. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem legyen ez egy nagy tanulság és fizesd ki a 100000 Ft-ot jobban jársz mintha bonyolítanád az ügyet.
2009. dec. 21. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos ha a te neveden van kénytelen vagy fizetni. Ha netán a szüleivel jóban vagy,akkor nekik szólhatnál(hátha észhez téritik és kifizeti).
2009. dec. 21. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

hát.. jobban jársz ha kifizeted, nem ér annyit a sok utánajárás stb.. egyébként meg feljelentést sem tehetsz mert a te neveden van a telefon. :/ máskor elővigyázatosabban!

--gondolj arra hogy ez "tanulópénz"volt.

2009. dec. 21. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem fizesd ki és örülj, hogy ennyivel megúsztad! Az én anyósom több mint 3 milliós adósságot csinált és a nyudgíja nem elég a hitelek törlesztésére, így mi fizetjük a számláit, a gyógyszereit, a kajáját és azokat a hiteleket, amikre nem elég a nyugdíj és még azt is én hallgatom, hogy mindenkinek azt mondja, hogy nem gondoskodunk róla.
2009. dec. 21. 15:35
 5/5 anonim válasza:
90%
szerintem gyepáld meg alaposan
2009. dec. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!