Párom munkájából adódóan sok óvodát is látogat, ahol gyerekekkel készulnek képek. Van egy holgyemény, aki páromról minden képet kedvel, kommentál facebookon. Szóljak a páromnak, hogy zavar?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 13:47
11/30 anonim válasza:
Én is szoktam lájkolni olyanok képét, akit munkából ismerek, még magán képet is. És ők is az enyémet. Nem gondoltam sose olyanra, hogy ez bármit is jelentene, amin kombinálni kéne.
Gondold végig, hogy ha egy férfi kolléga lájkolta volna, akkor is zavarna?
12/30 anonim válasza:
Arra gondoltál-e hogy a lányt bevegyétek harmadiknak?
13/30 anonim válasza:
Kanesten krémet nem találtál a táskájába? Mert minap olvastam itt hogy az a legbiztosabb jel a megcsalásra?
14/30 anonim válasza:
Szerintem semmi okod feltekenykenynek lenned. Biztos csak neha beszelnek,gondolom munkarol,nem hiszem,hogy barmi komolyra kellene gondolnod,hogy kedveli a kepeit,lehet csak szimplan udvariassagbol. Ne aggodj emiatt.
15/30 A kérdező kommentje:
a párom tudja, hogy tetszik a holgyeménynek.
az zavart, hogy a kozos képeket nem. a kollégájáról sem, csak az ovét. nem nagyon vagyok féltékeny típus, de o kifejzetten zavar.. a párom meg az a típus, aki szereti, ha tetszik a noknek.
nem akartam neki felhozni, de ezt talán mégis megemlítem neki.
2014. ápr. 14. 14:19
16/30 A kérdező kommentje:
nem, nem venném be harmadiknak
2014. ápr. 14. 14:25
17/30 A kérdező kommentje:
mert most nem errol van szó. de ha kell a holgyemény, akkor hajrá =D
2014. ápr. 14. 14:33
18/30 anonim válasza:
Ezaz. Hajrá. Attól mert nője van még a te férjed.
19/30 anonim válasza:
"Férjem szereti , ha tetszik a nőknek" Gondolom kérdező te meg utálod, ha tetszel a férfiaknak! Itt úgy is csak azt szajkózzák hogy megcsal. Tudod ha ők nem kellettek, másnak se legyen jobb! Vagy ha úgy jobban tetszik: dögöljön meg a szomszéd tehene is!
20/30 A kérdező kommentje:
én szeretem, ha neki tetszem... de én nem szoktam adni alájuk a lovat és flortolni a férfiakkal...csak ennyi a kulonbség
2014. ápr. 14. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!