Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek romokban a házassá...

Mit tehetek romokban a házasságunk a férjem már nem szeret de én igen?

Figyelt kérdés
nem tudom mit tegyek új életet terveztünk új helyen együtt a család mert a férjem távol dolgozik ezért össze akarunk költözni.még a mi nap bejelentette hogy ő mindenben segít de nem akar velünk ott élni megy albérletbe 3gyermekünk van .nem tudom mire vélni nem térek magamhoz.eddig minden rendben volt egy napja meg vége nem értem mit tegyek nagyon szeretem és nem tudok nélküle élni.a gyerekek is nagyon szeretik .mit tegyek vagyok megörülök. kérem segítsenek!köszönöm

#andi!
2014. ápr. 13. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is nyelvészkedjek utolsó?? Az nem bántsa hanem bántja...te beszélsz helyesírásról,meg értelmezésről??Ha csöndbe lettél volna bölcs maradtál volna!!

Szívesen kérdező...csak már herótom van ezektől a önjelölt okoskodóktól...itt mindenki elmehetne szerintem vissza a padba ahelyett hogy egymást piszkáljátok...segítség..nem okoskodás pupákok!!

2014. ápr. 14. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Ejj utolsó. Ez most öngól.

"Nem kell ahhoz nyelvésznek lenni, hogy bántsa az ember szemét egy ömlesztett szöveg. Ha nem koncentrálsz oda, fel sem lehet fogni, mert se eleje se vége.... " Ezt írtam. A te okoskodásod szerint ezt kellett volna: "Nem kell ahhoz nyelvésznek lenni, hogy bántja az ember szemét egy ömlesztett szöveg. Ha nem koncentrálsz oda, fel sem lehet fogni, mert se eleje se vége.... " Aha, csak hogy ez meg így nem értelmes. De semmi probléma. :)

Puszi, egy tanítónéni.

2014. ápr. 14. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:

tanító néni kérem...elég rosszul tanít....ugyanis ha,mást nem,együttérzést bizony tanúsíthatna...de mindenképp ,ha már betetszik tévedni ide,osztogatni az észt ...nyelvészként, akkor is tudnia kéne,(ha már szociálisan és társadalmilag leszerepelt)hogy az"egy ömlesztett szöveg" ELÉ... el kéne egy vessző... mert ez bizony így is ömlesztett szöveg lesz ..nem csak a kérdezőé...

A lényegen nem változtat... mélyen tisztelt tanító néni,így is hibás szöveget tetszett elküldeni...ön is...de sebaj...majd legközelebb!!

Szégyenlem hogy ilyen tanárok vannak akik,kötözködnek egy szociálisan érzékeny területen ,ahelyett hogy pont ezt tanítaná meg a mai gyerekeknek.)ami a feladata lenne)..."tanítaná"... de nem teszi...

Azért én ezzel annyira nem dicsekednék...jól lejáratta magát mélyen tisztelt tanító néni...míg nekem előfordul ez ön számára szégyen!!

csak a kezemet teszem össze ,ha nem ilyen tanárok fogják tanítani a gyermekemet a jövőben!!Tiszteletem!!

2014. ápr. 14. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdezõ, hogy vagy, mi ujság van?
2014. ápr. 15. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kellene oda vessző.

Vessző tagmondatok közé, felsoroláskor illetve kötőszavak elé kell...

2014. ápr. 15. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!