Miért szól bele a párom abba, hogy én mit csinálok a gyerekemmel?
Én elég parás vagyok, de azzal, hogy köhög kettőt és folyik az orra, nem viszem orvoshoz a közel 4 éves kislányomat.
Szeptemberben, amikor kezdte az ovit, köhögött és taknyos volt, levittem az orvoshoz. Ő mondta, hogy ezzel márciusig otthon maradhatok, mert ez ilyenkor normálisnak mondható.
Kérdező! Én sem vittem volna le, csak ha a köptető 1-2 nap alatt nem hat vagy ha belázasodik. De ahogy reagálsz, az számomra meglepő. Örülj neki, hogy a párod ennyire figyel a te fiadra, nem tegyél ilyen megjegyzéseket rá.
a kérdezővel értek egyet én is...A kérdés felvetés viszont nekem is fura...együtt nevelitek,nyilván van joga beleszólni,de lehet,h én élek csak álomvilágban,h egy ilyen helyzetet felnőtt módjára kezelnek az emberek
"-Drágám beteg, a gyerek,nem kellene orvoshoz vinni?
-Nem szivem,csak kicsit folyik az orra,visszanyeli,azért köhög,volt már ilyen..Adtam neki köptetőt,ha nem javul hétfőn elviszem orvoshoz.
-Ja,értem,így mindjárt más"
Én vagyok naiv,h normál esetben(ha valóban csak kis orrfolyás,köhögés,ami nemrég kezdődött,és nem fáj a torka,stb)ennek a beszélgetésnek így kellett volna kinéznie?
Én azt nem értem az egészben, hogy miért adott a gyereknek "magától" hörgőtágító gyógyszert, ha szerinte nem kell orvoshoz vinni. Mert az a gyógyszer, amit írt, az egy erős gyógyszer, hörgőtágító.
Amúgy örülj, hogy így aggódik a gyerekért, holott nem is Ő az apja...
Amúgy megfázással és kis köhögéssel én sem viszem a gyereket orvoshoz, még lázzal sem, csak akkor, ha a lázas állapot másnap is fenn áll. Azonban, ha van otthon hörgőtágító, ami azt jelent, hogy már felírták, akkor bizony vinném, és kis köhögésre nem tölteném a gyerekbe.
"De miért von kérdőre amikor nem az ő fia?!"
Ez a mentalitás maradjon meg majd ha cipőt, könyveket, telefont, számítógépet kell venni a gyerekednek. Remélem akkor nem lesz hirtelen közös gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!