Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szól bele a párom abba,...

Miért szól bele a párom abba, hogy én mit csinálok a gyerekemmel?

Figyelt kérdés
Négy és fél éves fiam meg van fázva. Párom ma kérdőre vont, hogy miért nem vittem el orvoshoz. Majd én tudom mikor kell orvoshoz vinni és mikor nem. Ezen jól összevesztünk, miért kell ezt csinálnia?
2014. ápr. 11. 19:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
34%
Akik azt mondjak, hogy ilyen esetben az orvoshoz kell szaladni,azoknak hany es milyen koru gyerekeik vannak,azokkal eddig hany orat ultek a zsufolt rendeloben, hogy az orvos utana hazazavarja hogy teaztassa a gyereket?
2014. ápr. 11. 21:35
 32/38 anonim ***** válasza:
8%

Én elég parás vagyok, de azzal, hogy köhög kettőt és folyik az orra, nem viszem orvoshoz a közel 4 éves kislányomat.

Szeptemberben, amikor kezdte az ovit, köhögött és taknyos volt, levittem az orvoshoz. Ő mondta, hogy ezzel márciusig otthon maradhatok, mert ez ilyenkor normálisnak mondható.

Kérdező! Én sem vittem volna le, csak ha a köptető 1-2 nap alatt nem hat vagy ha belázasodik. De ahogy reagálsz, az számomra meglepő. Örülj neki, hogy a párod ennyire figyel a te fiadra, nem tegyél ilyen megjegyzéseket rá.

2014. ápr. 11. 21:50
 33/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, én egyetértek veled. Adj kamillateát a gyereknek, az jót tesz neki. Nem kell minden pici baj miatt orvoshoz rohangálni....
2014. ápr. 11. 22:07
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

a kérdezővel értek egyet én is...A kérdés felvetés viszont nekem is fura...együtt nevelitek,nyilván van joga beleszólni,de lehet,h én élek csak álomvilágban,h egy ilyen helyzetet felnőtt módjára kezelnek az emberek

"-Drágám beteg, a gyerek,nem kellene orvoshoz vinni?

-Nem szivem,csak kicsit folyik az orra,visszanyeli,azért köhög,volt már ilyen..Adtam neki köptetőt,ha nem javul hétfőn elviszem orvoshoz.

-Ja,értem,így mindjárt más"

Én vagyok naiv,h normál esetben(ha valóban csak kis orrfolyás,köhögés,ami nemrég kezdődött,és nem fáj a torka,stb)ennek a beszélgetésnek így kellett volna kinéznie?

2014. ápr. 11. 22:23
 35/38 anonim ***** válasza:
95%

Én azt nem értem az egészben, hogy miért adott a gyereknek "magától" hörgőtágító gyógyszert, ha szerinte nem kell orvoshoz vinni. Mert az a gyógyszer, amit írt, az egy erős gyógyszer, hörgőtágító.

Amúgy örülj, hogy így aggódik a gyerekért, holott nem is Ő az apja...

Amúgy megfázással és kis köhögéssel én sem viszem a gyereket orvoshoz, még lázzal sem, csak akkor, ha a lázas állapot másnap is fenn áll. Azonban, ha van otthon hörgőtágító, ami azt jelent, hogy már felírták, akkor bizony vinném, és kis köhögésre nem tölteném a gyerekbe.

2014. ápr. 11. 22:33
 36/38 anonim ***** válasza:
90%
Spiropentet adtal? Az venykoteles es nem veletlen. Csak gratulalni tudok, ilyen gyogyszerrel tomod es azt mondod csak egy kis natha???
2014. ápr. 12. 10:28
 37/38 anonim ***** válasza:
A leukémia nem akkor alakult ki. Ez lett a következmény a hosszú évekig tartó házipatikás hozzáállásnak.
2014. ápr. 12. 11:14
 38/38 anonim ***** válasza:
90%

"De miért von kérdőre amikor nem az ő fia?!"

Ez a mentalitás maradjon meg majd ha cipőt, könyveket, telefont, számítógépet kell venni a gyerekednek. Remélem akkor nem lesz hirtelen közös gyerek.

2014. ápr. 12. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!