Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szól bele a párom abba,...

Miért szól bele a párom abba, hogy én mit csinálok a gyerekemmel?

Figyelt kérdés
Négy és fél éves fiam meg van fázva. Párom ma kérdőre vont, hogy miért nem vittem el orvoshoz. Majd én tudom mikor kell orvoshoz vinni és mikor nem. Ezen jól összevesztünk, miért kell ezt csinálnia?
2014. ápr. 11. 19:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
98%

Egyébként elviheti a párba, engem is vitt már anyám barátnője orvoshoz, nem volt semmi gond.

Kérdező, örülj hogy valaki legalább törődik a kisfiaddal.

2014. ápr. 11. 20:05
 22/38 anonim ***** válasza:
25%
kedves kérdező. Minek ilyen hülyeségen összeveszni?? Te ismered a gyermekedet. El tudod dönteni mikor kíván orvosi segítséget. A párod tett egy javaslatot hogy vidd orvoshoz. Összeveszés helyett mondhattad volna hogy rendben most kap házipatikát és ha két nap mulva nem javul elviszed. Ennyi lett volna. Amúgy én se rohanok vele orvoshoz. Általában megoldom itthon. Bár az én gyermekem nem is beteges. Nyolc éve alatt egyszer volt fülgyulladása. Náthát pedig homeopátiával mézzel teával kezeljük.
2014. ápr. 11. 20:08
 23/38 anonim ***** válasza:
92%

Ennél sokkal fontosabb mondanivalója is van ennek a rövid eszmecserének!

Minek neked a párod? A gyereked életébe, még az egészsége árán sem szólhat bele! A Család a gyermekkel együtt egész, tulajdonképpen az utódok felnevelése a család célja, de ha a "párod" ebbe semmilyen szinten nem szólhat bele, akkor tulajdonképpen a család életébe sincs beleszólása szerinted! Tényleg csak anyagi támogatásra kell???!!!

2014. ápr. 11. 20:12
 24/38 anonim ***** válasza:
34%

Csak egy példa az anya néha jobban tudja: ijesztően magasra felment a láza a 3éves lányomnak, fogzik! a lázat leszámítva minden stimmel. Én mellette szintén fogzok(bölcsességfogak, amit a fogdoki nem ítélt halálra) bazi magas lázzal(ilyen család, ez van, hiába azt írják a könyvek, hogy fogzáskor nincs láz) Nekem estek jóakarók, hogy ez tüdőgyulladás és mi az, hogy nem vittem még orvoshoz. Na mi szépen hallgatva a jószóra ültünk másfél órát a tömött betegekkel teli váróban... Köszönjük azóta a fogak kibújtak, ellenben benyeltünk kb minden akkor ott fellelhető szart, és a doki megerősített abban amit mint anya elmondtam, fogzik.

Mert köhög és megfázott: folyik vissza a takony, azért köhögnek a gyerekek az esetek nagyon nagy százalékában, és sokkal több szart benyalnak, a rendelőben, mint amikor otthon kap egy kis szinupretet és meleg teát pár napig.(persze hívd ki a dokit, fizess és más esetleg komolyabb betegtől vond el)

Mondom ezt úgy, hogy 4,5évből 3évet a fiammal minden télen kemény bronchitisszel kórházban töltöttünk, mert tudtam, hogy az a baja, az első köhögéséből, és vittem is az orvoshoz, nem itthon adtam neki mindenféle cart. Idén télen csak legyintek a köhögésére, mert ez már csak a takony, amit nem fúj rendesen ki, és kapja a gyógyszerét, köszöni egészséges az allergiát leszámítva, amit 3évvel korábban is kiszűrhettek volna, és nem ivott volna több liternyi hörgőtágítót és antibiotikumot a kicsi, mert félrekezelik a bölcs orvosok.

Aki meg a leukémiát írta: egy háziorvos se küldi a taknyos gyereket laborra, hiába vitte volna az anyja akkor orvoshoz, kapott volna valami köptetőt vagy elvetemültje antibiotikumot ír. Nesze neked. Hogy van e köze sose derül ki.

Az meg, hogy valakit leszólnak, és megkérdőjeleznek olyanban amit esetleg már megtapasztalt, hát nem szép dolog, az aggódást is lehet szépen előadni, nem a másiknak nekiesni.

2014. ápr. 11. 20:15
 25/38 anonim ***** válasza:
85%
Na ezért sem kell elvált gyerekes nővel kezdeni. Pénzemet szabadidőm költhetem a gyerekre, de a sorsába már ne merészeljek beleszólni. Tudod mikkor.
2014. ápr. 11. 20:19
 26/38 anonim ***** válasza:
97%
Első sorban a te gyereked neked kellene orvoshoz vinni.Annak csak örülj a párodnak nem mindegy mi van a gyerekeddel.Meg állapítottad taknyos.Gondolom hurcolod az oviba had fertőzze a többi gyereket is.A gyerek nem tud szimulálni,jobb félni mint megijedni.kis takonyból is derült már ki igen komoly baj.Gyerekkel nem szabad játszani.
2014. ápr. 11. 20:21
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem vagyok lázas, ha beteg vagyok, ettől függetlenül nagyon is beteg vagyok.

Más: öcsémet és unokabátyámat ugyanaz az orvos diagnosztizálta félre, mondván semmi bajuk. Szép fejlett tüdőgyuszkójuk volt, ami nem derült volna ki, ha a mamám nem olyan, amilyen és nem harcolja ki a röntgent.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy el kell vinni a gyereket orvoshoz, és adott esetben még utána is jobb fenntartással kezelni a dolgokat, amíg jobban nem lesz a gyerek.

2014. ápr. 11. 21:02
 28/38 anonim ***** válasza:
18%

Nem unod még? HanyAdik kamukérdés ez ma??

Jelentettem!

2014. ápr. 11. 21:04
 29/38 anonim ***** válasza:
Jaj, ugyan már! Nekem van 3, nincs nap, hogy egyikük ne köhögne, folyna az orra.... Mondd neki, inkább főzzön egy teát!Orvoshoz ilyesmivel nem fut az ember, legfeljebb 1 éves kor alattinál!Nyugtasd meg, hogy ez csak egy nátha, és majd kiheveri, eszik c-vitamint, max köptető, ha nem múlik.
2014. ápr. 11. 21:17
 30/38 anonim ***** válasza:
51%

Eleinte en is szaladtam minden kohintessel a dokihoz, ahol udvariasan de kioktatott a doki, hogy nem kell a kicsit beteg gyereket rangatni, foleg nem a zsufolt rendelobe, ahol meg tobb nyavalyat osszeszed. Azert a gyerek ovis korara az anyak osszeszednek annyi tapasztalatot, hogy tudjak mivel kell orvoshoz fordulni. Sok gyermektelen vagy olyan apuka, aki nem marad otthon a beteg gyereket apolni, nem vart 2 orat a rendeloben az meg a partvonalrol osztja az eszt. Nalunk a volt ferjem rendszeresen halalos betegsegekkel diagnosztizalta a gyerekeket, a legjobb benyogese a vitiligio volt. En meg gunyos mosollyal es egy nedves popsitorlovel meggyogyitottam a gyereket, mert az nem volt mas mint egy kis kosz, mert nem mosott rendesen kezet....

Amikor meg az egyik gyerek neha ejjel felebredt vizet inni en mar keszitettem a lavort a hanyashoz, ami fel oran belul be is kovetkezett.

Az anyak tapasztalata es az, hogy ismerik a gyereket nagyon sokat szamit.

2014. ápr. 11. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!