Miért baj az is ha itthon vagyok?
Járok egy felnőttképzésre hétfőn és csütörtökön.
Most ma eljöttem hamarabb.
DE amikor az édesapám haza jött elkezdi mondani " te minek vagy itthon, minek bújtál haza". Ezt így magától, én egy rossz szót sem szóltam mi előtt megvádolnátok.
Miért baj ha itthon vagyok, ma megkaptam a fizetést van autóm, van benne benzin és nem csavargok hanem haza jövök, de ilyen hozzászólással inkább máskor elücsörgök máshol. Nagyon rossz érzéssel tölt el ez. Ráadásul nem az első eset.
21/L
az én apám közölte velem, hogy nem tart emberi lénynek. Szerinted ez jobb?
én már nem tartom vele a kapcsolatot évek óta . neked is ezt kéne tenned.... nem is beszélek vele. mindig anyám mesél neki hogy mi van velünk a férjemmel. mert apám azt kérdezgeti tőle, hogy megvert e már, és tudja e hogy mikor akar elhagyni vagy megcsalt e már....
nekem ilyen emberre nincs szükségem.
Az ilyen rosszindulatú emberekkel nem kell foglalkozni.
Te magad mondtad,veled minden oké,ő mégis talál hibát.
Sz*rd le és töltsd az idődet máshol. :)
Lehet, hogy csak meglepődött, hogy már otthon vagy és azt hitte, hogy ellógtál a suliból.
Nem kell ezen rágódni. Szerintem ő már nem is emlékszik rá, hogy mit mondott :)
Hát ahogy elképzelem... szerintem kissé túlreagálod.
Miután hétfőn és csütörtökön iskolában szoktál lenni, nem otthon, meglepődött. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!