Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom leszégyenített a rokonai...

Párom leszégyenített a rokonai előtt. Ezek után hogy menjek hozzájuk?

Figyelt kérdés
Párom anyjának a testvérének a családjával nagyon jóban vagyok, sűrűn járok hozzájuk. Ma a párommal együtt voltunk ott és a párom elmondta, hogy én kivel telefonálok a hátamögött. Erre egy nagy veszekedés lett ami után én eljöttem, de a férjem ott maradt és ki tudja miket mondott rólam. Mit tennétek a helyemben?
2014. ápr. 9. 18:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
De miért kell barátkozni ha már van párod? Én megértem a féltékenységét.. Mert ha olyan fiú barátaid vannak akikkel már a párod előtt is ismerősök voltatok az oké de az nem normális hogy keresed a friss "húst" miközben már van párod...o.O
2014. ápr. 9. 18:45
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

Ez teljesen olyan, mintha ismerkednél.

Tök igaza van a párodnak.

És azért ez egy olyan fontos dolgok, amiről tudni kell a párodnak is.

2014. ápr. 9. 18:47
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Akkor ez ismerkedes akarhogy is magyarazod ezert szegyelled magad jogosan a rokonok elott.
2014. ápr. 9. 18:49
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Te mit szólnál, ha kiderülne, hogy a párod rendszeresen beszélget és chatelget egy számodra idegen nővel?
2014. ápr. 9. 18:51
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

A kérdésre válaszolva: legközelebb csak annyit mondj a rokonoknak, hogy "elnézést, hogy a múltkor előttetek veszekedtünk!"

És ezt sürgősen beszéld meg a férjeddel, és magadban is tedd rendbe, mert nem normális, hogy házasságban élsz, és más férfiakkal "barátkozol". Miért nem egy nővel? Akkor nem lenne balhé.

Tény, hogy nem a rokonság előtt kellett volna, de ettől függetlenül igaza volt a férjednek!

2014. ápr. 9. 18:52
 16/23 anonim ***** válasza:
48%

Azt én sem értem, hogy miért kell titkolni?

Egyébként a féltékenykedéssel nem téged szégyenített, hanem magát.

Viszont a 9-es és 11-es válaszolókat sem értem, hogy miért ne lehetne új embereket megismerni akkor, ha már van valakinek párja?

2014. ápr. 9. 18:53
 17/23 anonim ***** válasza:
41%
Húúú, közben még többen lettetek, akiknek ez nem okés. De mégis miért baj?
2014. ápr. 9. 18:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem értem, mi ebben a megszégyenítés...
2014. ápr. 9. 18:58
 19/23 anonim ***** válasza:
43%
Lepontozni persze igen, na de hogy válaszolnátok is!!!
2014. ápr. 9. 19:06
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

én nem örülnék neki, hogyha a férjem titokban egy idegen növel ismerkedne, barátkozna facebookon..és még telefonálgatnának is.

persze, lehet sokaknak ez normális, hogy a férjük, feleségük titokban idegenekkel cseverészik, irogat, ismerkedik...barátkozik (?), de én valoszinüleg fontolora venném, hogy van e nekem szükségem egy ilyen "társra".

az, hogy a rokonok elött felhozta...nem kellett volna, mert semmi közük hozzá és valoban téged szégyenitett meg.. bár semmi hazugságot nem mondott ezzel.

2014. ápr. 9. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!