Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom leszégyenített a rokonai...

Párom leszégyenített a rokonai előtt. Ezek után hogy menjek hozzájuk?

Figyelt kérdés
Párom anyjának a testvérének a családjával nagyon jóban vagyok, sűrűn járok hozzájuk. Ma a párommal együtt voltunk ott és a párom elmondta, hogy én kivel telefonálok a hátamögött. Erre egy nagy veszekedés lett ami után én eljöttem, de a férjem ott maradt és ki tudja miket mondott rólam. Mit tennétek a helyemben?
2014. ápr. 9. 18:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%
Keresnék egy új párt.
2014. ápr. 9. 18:18
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Mivel egetett le?Hogy telefonalsz a hata mogott? Ez igy eleg ertelmetlen.
2014. ápr. 9. 18:20
 3/23 anonim ***** válasza:
46%
pffff csak úgy mer neked "támadni" ha van erősítés? beszélgess el a pároddal mert ez nagyon nem normális hogy mások elött cirkuszol.
2014. ápr. 9. 18:20
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Én nem értem, mivel égetett le :S Kivel telefonálsz? A háta mögött? Ebből volt valami balhé?
2014. ápr. 9. 18:23
 5/23 anonim ***** válasza:
88%

Mit takar az, hogy a háta mögött telefonálgatsz?

Mondd meg neki, hogy ha baja van, akkor négyszemközt rendezzétek, de a nyilvánosság előtt.

2014. ápr. 9. 18:24
 6/23 A kérdező kommentje:
A facebook-on chatelek egy pasival, de csak barátok vagyunk. A párom ezt megtudta és féltékeny. Ez ma felhozódott a rokonoknál és ebből lett balhé. Azzal égetett le, hogy ok nélkül féltékenykedett.
2014. ápr. 9. 18:31
 7/23 anonim ***** válasza:
22%
Ezek szerint a férjed mégsem a párod !
2014. ápr. 9. 18:33
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
De miert titkoltad elotte hogy beszelgetsz valakivel? Te is hibas vagy mert nem mondtad hogy beszelsz valakivel de o is hibas hogy masok elott nekedesett. Mondjuk en nem szegyellnem magam csak azert mert egy fiu ismerosommel beszeltem ha amugy nincs koztunk semmi ezt a rokonok elott is elmondtam volna.
2014. ápr. 9. 18:36
 9/23 anonim ***** válasza:
70%

De ki az a pasi? Egy idegen? Akkor miért csetelsz vele? Mi szükség van erre?

Teljesen érthető, ha ezért féltékeny a férjed. Főleg ha nem is mondtad el neki, hanem csak egy idő után megtudta. És telefonon is beszélsz a pasival? Mert a kérdésben az írtad, hogy telefonálsz.

2014. ápr. 9. 18:37
 10/23 A kérdező kommentje:
Telefonálni is szoktunk, de csak barátkozunk. Szerintem nem kell mindenről beszámolnunk a párunknak.
2014. ápr. 9. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!