Tudtok tanacsot adni? Ti mit tennetek? Kicsit kibuktam, meg lelkileg roncs lettem!?
Paromnak van egy kislanya. Megis ot valasztottam mert azt hittem konnyu lesz elfogadnom!
Nincs bennem irigyseg csak faj hogy en meg nem tudtam eddig teherbe esni es igen felek hogy kiderul kesobb nem is lehet babam. Vizsgalatokra jarok de total felek mindentol.
Egyutt lakunk ritkan fogja latni kislanyt sajnos nagyon messze lakik tole. FElek hogy a kislany miatt nagyon megfogvaltozni felek hogy nem olyan lesz akibe beleszerettem
2dologba hazudott is nekem de ide nem szeretnem le irni. Mar 100%ban nem tudok benne megbizni. Nem erzem hogy szeret. Mert szerintem szeretlek szoval nem lehet ereztetni a masikkal. Tenyleg nem a kislannyal van a bajom. Ma mar bogtem is.
Azt sem ertem miert irta ala anno az apasagit ha nem volt benne biztos hogy ove a gyerek? Dns vizsgalat nem volt de szerintem nem is lesz csak ezt o mondja nekem.
Szerintetek van kozom hozza ahoz hogy hova kolti el a penz amit osszegyujtott a takareba!? Egy fedel alatt lakunk ugyan ugy neki is kell fizetni rezsit stb... bar... azt mondta kivette a penzt hogy nala legyen ebbe. Mondta hogy mikre megy el de vhogy lattom rajta es erzem hogy kamuzik. Azt is mondta abbol fogja kifizetni a fat meg a szenet. En nem szabtam meg es nem is fogom hogy mire koltson csak legyen oszinte mert szerintem egy kapcsolatban fontos az oszintesseg. Elvarja tolem de akkor en is. Hogy beszeljem meg vele? Vagy hogy kerdezzek ra?
Tudom hogy a gyerekre sokat kell tolteni de akkor mi igy nem fogunk elore haladni ha csak a gyerekre kolt majd. Nem mondom hogy ne vegyen a kislanynak barmit csak akkor igy velunk mi lesz? Ő akar hazasodni gyereket tolem de.... igy hogy?!?
Lehet hogy kicsit zavaros es elnezest kerek toletek ..de tenyleg ki vagyok bukva eleg rendesen.
Elore is koszonom a valaszokat!
Nem akarom hogy korulottem forogjon a vilag ebben nem adok igazat.
Teny bizonytalan vagyok.
Szerintem te nem vagy érett egy ilyen kapcsolatra, úgyhogy hagyd is a fenébe. Keress egy olyan srácot, akinek nincs gyereke, mert ez így nem fog menni. Te soha nem fogod azt a kislányt még csak kedvelni se, viszont akkor is a párod gyereke, és az is marad örökké. Igen, el kell fogadnod, hogy a kasszából van egy olyan rész, ami a kislányt illeti. Nekem kissé túl anyagiasnak tűnsz, a legnagyobb problémád, hogy mennyit költ a gyerekre a srác? Bár itt próbálod szépíteni, hogy á, nem baj, ha a gyerekre költi, csak mondja el. De mivel ehhez többször visszakanyarodsz, nyilván nem egészen így zajlanak köztetek ezek a párbeszédek. Te balhézol, a srác meg kamuzik. A mama meg látja, hogy nincs ez jól így, és az unokájának nem akar gonosz mostohát, ami nyilván egészen ki is alakulna, ha lenne saját gyereked.
Félre ne érts, én nem megbántani akarlak, csak gondold át, hogy biztos kell-e ez neked egy életen át? Ugyanis attól, hogy esetleg lenne egy közös gyereketek, a párodnak az első kislánya pont olyan gyereke marad, mint a tied. Viszont számodra csak egy pénz-elvivő kolonc. Tuti szakítás, aztán nevelheted a sajátodat is egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!