Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik viselkedés...

Szerintetek melyik viselkedés lett volna a fairebb?

Figyelt kérdés
Anyósom kb. fél éve munkanélküli. Most nehezen él, bár állítólag Ő azt mondja, hogy azért még nincs vész és megtakarított pénze is van, férjem szerint nem is kevés, bár összeget nem tudunk, de itt talán csak az a lényeg, hogy van. Mi hárman vagyunk egy család, férjem, kislányom és én. Van lakáshitelünk, én gyeden vagyok, a pénzünk általában hónapról hónapra elég, megtakarításunk egy fillér sincs. Most úgy hozta a sors, hogy talán van egy kis kiegészítő kereset, amiben közösen úgy döntöttünk a férjemmel, hogy ami befolyik ebből, azt anyósnak adjuk, mert munkanélküli. Itt jöhetne az, hogy igen, nehezen él. Ebbe anno én is belementem. De kicsit bánt, hogy amikor ezt felhozta a férjem anyósomnak, akkor Ő azonnal beleegyezett, holott szerintem evidens lett volna visszakérdeznie, hogy ti egyébként tudtok félretenni vagy hónapról hónapra éltek ti is a gyerekkel. Végül most a férjemmel abban maradtunk, hogy a befolyó pénzt elfelezzük, de ugyanakkor én is csinálom ezt a munkát és anyós is, mivel nekünk is szükségünk volna a pénzre. Szóval engem csak az bánt, hogy szó nélkül elfogadta, ahelyett, hogy visszakérdezett volna, hogy nálunk minden ok-e. Én valószínűleg ellenkező esetben nem fogadtam volna el, ha tudom, hogy a gyerekemék is hónapról hónapra élnek. Kérem, csak azok írjanak, akik nem esnek nekem, tanácsot jöttem kérni, ki hogy reagálna erre. Köszönöm!
2009. dec. 20. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Kérj anyóstól!!

Kiváncsi lennék h reagál!!!!!

A férjednek azon kéne elgondolkodni h az ő anyukájának miért nincs lekifurdalása a fiával szemben.

2009. dec. 20. 19:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem, mi sem éhezünk szerencsére, de nem szeretek hónapról hónapra élni úgy, hogy nem teszek félre egy fillért sem. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Nem ez volt a kérdés. Itt CSAK az volt a kérdés, hogy jól érzem-e, hogy ILLETT VOLNA visszakérdeznie, mielőtt rávágja, hogy jó, hogy gond nélkül meg tudjuk-e tenni. Amikor ezt megbeszéltük, én is úgy gondoltam, szívesen adom anyósnak, ez valójában most sem változott, csak a viselkedése zavart és zavar. Tehát nem azon van a hangsúly, hogy szívesen vagy nem szívesen adjuk! Köszönöm aki megértette! Kellemes ünnepeket mindenkinek!
2009. dec. 21. 07:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ez csupán azért merült fel bennem,mert ellenkező esetben én simán megkérdeztem volna, illetve ha a szüleim lennének ebben a helyzetben Ők is simán megkérdezték volna. És mivel nekünk ilyen a felfogásunk, ezért gondolom azt, hogy illett volna neki is!
2009. dec. 21. 07:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy valaki kérdezte, hogy dolgozik-e érte vagy úgy adjuk. Nos, igen, dolgozik (feladandó leveleket visz a postára), de ez azért alakult így, hogy ne érezze "alamizsnának", tehát simán el tudnám én is vinni a leveleket a postára. Tehát ezt is mi ajánlottuk fel neki. Azóta a férjem is azt mondta, hogy megbánta a felajánlást, látva, hogy mindig minden pénzünk elmegy, de ez most már így marad, nem csináljuk vissza, mint említettem csak a kérdés fel nem tétele zavar engem igazán!
2009. dec. 21. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!