Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Apukámnak 3 napja vettem saját zsebpénzemen egy kb. 6000Ft értékű X dolgot. Azt hittem ajándékvásárlás megtörtént...

Erre ma kiderült, hogy a cégétől TELJESEN ugyanolyan ajándékot kapott!!!

Most mit csináljak? Vegyek új ajándékot (de miből?!) vagy adjam neki ezt, amit már megvettem, és szabadkozzak, hogy hát én nem tudtam...

2009. dec. 20. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor karácsonykor a rendesebb helyeken vissza cserélik az ajándékot. Pénzt valószínű nem adnak vissza, de lehet, hogy vehetsz mást. Tehát érdemes lenne megpróbálnod vissza vinni.
2009. dec. 20. 11:44
 12/16 anonim válasza:
100%
A média márkt-ba mi is vettünk a párommal külső wichestert,ajándék lett volna,de itt is kiderült, hogy már megvette magának a rokon. Vissza vittük és készségesen vissza adták az árát!És nem kötöttek bele semmibe! Szóval nyugodtan tedd Te is ezt,hidd el vissza kapod az árát,főleg ha még hibátlan a termék!
2009. dec. 20. 11:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Siman visszaadjak a penzed.Vagy akar levasarolod.Hajra!
2009. dec. 20. 11:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
TUTIRA meg fogják Neked engedni, hogy másra levásárold az árát!!! TAPASZTALAT...
2009. dec. 20. 12:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem :) Köszönöm mindenkinek, holnap első dolgom a MM lesz!
2009. dec. 20. 12:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
a Média az egyetlen talán aki hajlandó ilyen problémákkal foglalkozni, van velük egy kellemes élményem, amit sosem gondoltam volna. Volt egy termékem, ami garancián belül ugyan, de tönkrement, (külső burkolat sérülés elsősorban) viszont szerintük nem fedezte volna a garancia, igaz hogy egy hónap után, de olyan döntésre jutottak, hogy vásároljam le az árát, bármilyen termékre, holott nem lett volna kötelességük elismerni, ámbár tényleg nem én voltam a hibás. Minden évben amúgy, ünnepek között az üzletek tartanak ilyen napokat, amikor vissza lehet cserélni másra a kapott ajándékokat. legalábbis erre-fele ezt így szokás a nagyobb üzletekben.tudják ők is hogy előfordul olyan, hogy egy ember néha nem csak kettőt kap az adott ajándékból hanem hármat vagy négyet. Nekem is van pl két bögrém, amit ugyanarra a névnapomra kaptam két különböző egyéntől, akik nem is ismerik egymást. Én csak jót nevettem rajta, hogy teljesen ugyanúgy néz ki a kettő bögre :)
2009. dec. 20. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!