Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mik az esélyeim...

Szerintetek mik az esélyeim arra, hogy találjak egy rendes, szerető társat ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Egyedülálló anyuka vagyok, a lányom 8 éves. Az apjával már fél éves korában elváltunk, utána 2 évvel lett egy másik kapcsolatom, ami boldogan indult ugyan, de 3 év után véget ért. Pontosan azért, mert a párom nem bírta/akarta vállalni a gyermek neveléssel való lemondásokat és az azzal együtt járó egyéb dolgokat, pedig igen igyekeztem alkalmazkodni hozzá, hogy elviselhetőbbé tegyem a számára. Ennek már 2 és fél éve és azóta nem ismertem meg senkit. Őszintén, már el sem tudom képzelni, hogy valaha is lesz velakim, aki elfogad és szeret minket így, ahogy vagyunk, ketten. Bár az ismerőseim körében vannak többen is, akiknek sikerült és már van közös gyermek is, én már lassan lemondok róla, hitem elvesztettem ezzel kapcsolatban. Azért egy halvány szikra legbelül még parázslik, hátha.. Kérem, azok írjanak, akik hasonló cipőben jártak, de sikerült nekik, illetve férfiak, akik gyermekes anyukánál állapodtak meg. Hol ismerkedtetek meg? A férfi hogy érzett azzal kapcsolatban, hogy a "kiszemelt" hölgynek gyermeke van? A válaszokat előre is köszönöm!

#ismerkedés #nevelőapa #egyedülálló anya #nevelt gyermek #feleségem gyermeke #anyám férje #ismerkedés szülőkét
2014. ápr. 6. 11:49
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szép történet, jó neked :) Köszi, hogy leírtad, remélem, nekem is sikerülni fog!
2014. ápr. 8. 21:35
 22/26 A kérdező kommentje:

Igen, kedves legutolsó hozzászóló, én is ezt gyanítom ;)

Köszönöm a biztatásodat neked is!

2014. ápr. 8. 21:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Anyum neveben irok. A noverem kb 2 eves volt mikor o elvalt az elso ferjetol majd apum vette felesegul fel ev ismeretseg utan. Akkor a noverem 6 volt. Utanna szuletett a batyam majd en.. ennek mar 30 eve es munkahelyen ismerkedtek meg. Meg annyit, hogy apum mindharmunkat egyforman nevelt, mindenki mindenbol egyforman kapott, minden hetvegen kiruccanasok voltk es soha nem tett kulombseget harmunk kozott es ha barki kerdezte hany gyereke van a noverem is oda sorolta.
2014. ápr. 11. 20:57
 24/26 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 11. 21:16
 25/26 A kérdező kommentje:
Anyukád nagyon szerencsés ember, apukád pedig egy fantasztikus ember lehet! Gratulálok nekik és köszönöm, hogy megosztottad velem! Ez erőt ad.
2014. ápr. 12. 09:40
 26/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelő! Nem tudom mi volt a célod ezzel a topikkal, amit idelinkeltél.. én támogatást kértem, biztató történeteket! Nem pedig ellenbiztatást, negatív energiákat, abból már kijutott nekem bőven az életem során!
2014. ápr. 12. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!