Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél (Voltál/vagy) "szerető"? Mit csinálnál ilyen helyzetben és miért? (lent)
azt csinálod, hogy nem alázkodsz meg a harmadik helyért, hanem lapát neki s újat kerítesz, olyat aki felvállal, szeret s nem csak szexelni akar
másrészt,ha te lennél a hivatalos barátnő neked sem esne jól, ha valaki bekavarna
hagyd ott a fenébe...
ne te szedd szét a párkapcsolatát (szerintem neked sem esne valami jól ellenkező esetben, ugye?!)
szegény barátnője, ne legyél a... mind1
de komolyan, felejtsd el! :(
*vagyok én is annyira jó, hogy első helyen legyek valakinek
100%-ban igazad van, egyetértek!
Én se lennék szerető. Ha az illető szeret, és engem akar, akkor ELŐBB szakít, mert velem akar lenni, és nem aláz meg azzal, hogy megalázó helyzetbe próbál kényszeríteni.
Már megbocsáss, de nem a barátnője a r*.
Nem állítom, hogy te van a hibás, mert a pasi szeretőt tart, de a barátnő van jobb pozícióban, mint te.
Mellesleg nekem nem kéne egy ilyen gerinctelen féreg, mint a pasi. Szerinted téged nem csalna? Vagy az nem érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!