Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mik az esélyeim...

Szerintetek mik az esélyeim arra, hogy találjak egy rendes, szerető társat ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Egyedülálló anyuka vagyok, a lányom 8 éves. Az apjával már fél éves korában elváltunk, utána 2 évvel lett egy másik kapcsolatom, ami boldogan indult ugyan, de 3 év után véget ért. Pontosan azért, mert a párom nem bírta/akarta vállalni a gyermek neveléssel való lemondásokat és az azzal együtt járó egyéb dolgokat, pedig igen igyekeztem alkalmazkodni hozzá, hogy elviselhetőbbé tegyem a számára. Ennek már 2 és fél éve és azóta nem ismertem meg senkit. Őszintén, már el sem tudom képzelni, hogy valaha is lesz velakim, aki elfogad és szeret minket így, ahogy vagyunk, ketten. Bár az ismerőseim körében vannak többen is, akiknek sikerült és már van közös gyermek is, én már lassan lemondok róla, hitem elvesztettem ezzel kapcsolatban. Azért egy halvány szikra legbelül még parázslik, hátha.. Kérem, azok írjanak, akik hasonló cipőben jártak, de sikerült nekik, illetve férfiak, akik gyermekes anyukánál állapodtak meg. Hol ismerkedtetek meg? A férfi hogy érzett azzal kapcsolatban, hogy a "kiszemelt" hölgynek gyermeke van? A válaszokat előre is köszönöm!

#ismerkedés #nevelőapa #egyedülálló anya #nevelt gyermek #feleségem gyermeke #anyám férje #ismerkedés szülőkét
2014. ápr. 6. 11:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ohh.. nem neked írtam, kedves utolsó válaszoló :) akkor a te hozzászólásod még nem volt itt, bocsi. Az előtted lévőnek szólt. Persze, nekem nem gond, ha van gyereke a férfinak, sőt, azt gondolom, talán jobban meg is értené ezt a helyzetet, amiben vagyunk. De nem ismerek ilyet, aki elvált.
2014. ápr. 6. 13:03
 12/26 anonim ***** válasza:
Régen nagyon rossz helyzetben voltak az egyedülálló anyák, szégyen volt annak lenni, főként házasságon kívül, de ha nem tehettek róla (pl. ha elhunyt az férj), akkor is nagyon nehezen találtak maguknak új férjet. Manapság viszont már simán lehet gyerekkel párt találni. Mondjuk igazából tényleg körülményesebb a dolog, mert ugye a partnerednek nem csak hozzád, hanem egy gyerekhez is alkalmazkodnia kell, egész más, ha egy évek óta tartó kapcsolatba jön a gyerek, mint ha már alapból ott van. Csak ugyanúgy kell hozzáállni, mint a tiniszerelemhez: nem kell erőltetni, nem kell görcsösen mindenhol csak a pasikat figyelni, hanem bele kell szeretni valakibe, aki csak úgy megjelenik az életedben.
2014. ápr. 6. 13:11
 13/26 anonim ***** válasza:

Nem kell feladni!!!

Unokatesóm egy nagyvállalat vezérigazgatója, jóképű, jó kiállású és kőgazdag pasi. Talált volna magának minden ujjára egy csajt, de pár éve mégis egy négygyerekes nőt vett el feleségül, mert neki nem volt gyereke és nagyon szeretett volna. Most jön az ötödik is. Szóval kitartás :)

2014. ápr. 6. 14:54
 14/26 anonim ***** válasza:

Kérdező az a baj, hogy valahol az ember önző lény. Egy ideig mehet, hogy lemond a dolgokról a gyerekért de egy idő után azért csak előjön, hogy nem az ő gyereke.

Másrészt szerintem a korod sem mindegy mert ha 25-30 körül vagy akkor lehet még közös gyerekeitek de ha 40 körül már nem igen. Én környezetemben azt látom, hogy azok maradnak együtt hosszabb ideig ahol azért közös gyerek is van.

2014. ápr. 6. 18:48
 15/26 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő! Nagyon tetszik, ami az unokatesóddal történt, olyan jó érzés ilyen történeteket hallani! Igazi happy and a vége :) Köszönöm!
2014. ápr. 6. 21:32
 16/26 A kérdező kommentje:
A többieknek is köszönöm, hogy leírták a tapasztalataikat! Tényleg kicsit visszanyertem a reményt! Jöhet még több jó élmény :))! Köszönöm!
2014. ápr. 6. 21:47
 17/26 anonim ***** válasza:

Ne add fel,talalsz te is magadnak olyat aki elfogad gyerekkel egyutt :-) En is egyedulallo anyuka voltam es megtalaltam azt aki elfogad mindkettonket,ugy szereti a lanyomat mint ahogy az apja se szerette es a lanyom is apunak hivja. Decemberbe jon a kisteso is. Kitartas,elobb utobb minden jo lesz :-)

......mondjuk van egy baratnom aki 31 eves,egyedulallo anyuka,2 gyereke van 2 apatol de azok a gyerekek tenyleg "szornyuek",mar bocsanat a kifejezesert de annyira el vannak kenyeztetve,mivel szinte csak a nagyanyjuk nevelte oket es megengedett nekik mindent.....en sem birom veluk 10 percnel tovabb mert allandoan hisztiznek,verekednek,barkit megvernek meg a vendegetis,ha rajuk szolsz nem fogadnak szot,az anyjuknak azt mondjak utaljak ot,ha nem kapjak meg amit akarnak,ha azt mondjak a feketere hogy piros akkor is igazat kell nekik adni,komolyan mondom az en gyerekem egy angyal hozzajuk kepest pedig o is egy kis rosszcsont. Volt par pasia,elmentek a gyerekekkel egyutt sutire vagy fagyizni onnantol nem lehet latni a pasit,amit en megertek csak a baratnom nem. Hiaba mondom allitani kellene a gyerekein akkor en vagyok a rossz es hogy az en gyerekem van elkenyeztetve. Na nala tenyleg a gyerekek a gond. Mellettuk meg en sem tudnak elni......bocsanat de ez az igazsag. (Ha valaki gyereket vallal akkor az nevelje rendesen)

2014. ápr. 7. 11:32
 18/26 A kérdező kommentje:

Neked is nagyon köszönöm a válaszod, a biztatást! Nagyon jó neked, hogy sikerült, gratulálok! Az én lányom szerencsére nem olyan, mint amit leírtál :)

Még annyit kérdeznék, hol, hogyan ismerkedtél meg a pároddal?

2014. ápr. 7. 22:21
 19/26 anonim ***** válasza:
A lanyommal mindig jartunk kavezni heti 2 alkalommal,ez olyan kis kozos programunk volt es oda jart a jelenlegi parom is kavera,itt ott veletlenul mindig osszefuttunk. Mindig koszont,beszelgettunk,jatszott a lanyommal. Aztan egyszer egy este kimentunk a csajokkal egy kicsit kikapcsolodni ugyan oda ahova kavezni jartunk,ott volt o is es valahogy osszemelegedtunk :-) Ennyi a mi kis rovid tortenetunk.
2014. ápr. 7. 22:39
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

A 7-es őrült. Csimborasszó, fonéma meg a többiek, de szöveget értelmesen olvasni nem tud. :DDD

On: Tényleg ne add fel. Ha szeretnél párt, állítsd rá az agyad és meg fogod találni. Tudod, a vonzás.

2014. ápr. 8. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!