Szerintetek mik az esélyeim arra, hogy találjak egy rendes, szerető társat ebben a helyzetben?
Nem kell feladni!!!
Unokatesóm egy nagyvállalat vezérigazgatója, jóképű, jó kiállású és kőgazdag pasi. Talált volna magának minden ujjára egy csajt, de pár éve mégis egy négygyerekes nőt vett el feleségül, mert neki nem volt gyereke és nagyon szeretett volna. Most jön az ötödik is. Szóval kitartás :)
Kérdező az a baj, hogy valahol az ember önző lény. Egy ideig mehet, hogy lemond a dolgokról a gyerekért de egy idő után azért csak előjön, hogy nem az ő gyereke.
Másrészt szerintem a korod sem mindegy mert ha 25-30 körül vagy akkor lehet még közös gyerekeitek de ha 40 körül már nem igen. Én környezetemben azt látom, hogy azok maradnak együtt hosszabb ideig ahol azért közös gyerek is van.
Ne add fel,talalsz te is magadnak olyat aki elfogad gyerekkel egyutt :-) En is egyedulallo anyuka voltam es megtalaltam azt aki elfogad mindkettonket,ugy szereti a lanyomat mint ahogy az apja se szerette es a lanyom is apunak hivja. Decemberbe jon a kisteso is. Kitartas,elobb utobb minden jo lesz :-)
......mondjuk van egy baratnom aki 31 eves,egyedulallo anyuka,2 gyereke van 2 apatol de azok a gyerekek tenyleg "szornyuek",mar bocsanat a kifejezesert de annyira el vannak kenyeztetve,mivel szinte csak a nagyanyjuk nevelte oket es megengedett nekik mindent.....en sem birom veluk 10 percnel tovabb mert allandoan hisztiznek,verekednek,barkit megvernek meg a vendegetis,ha rajuk szolsz nem fogadnak szot,az anyjuknak azt mondjak utaljak ot,ha nem kapjak meg amit akarnak,ha azt mondjak a feketere hogy piros akkor is igazat kell nekik adni,komolyan mondom az en gyerekem egy angyal hozzajuk kepest pedig o is egy kis rosszcsont. Volt par pasia,elmentek a gyerekekkel egyutt sutire vagy fagyizni onnantol nem lehet latni a pasit,amit en megertek csak a baratnom nem. Hiaba mondom allitani kellene a gyerekein akkor en vagyok a rossz es hogy az en gyerekem van elkenyeztetve. Na nala tenyleg a gyerekek a gond. Mellettuk meg en sem tudnak elni......bocsanat de ez az igazsag. (Ha valaki gyereket vallal akkor az nevelje rendesen)
Neked is nagyon köszönöm a válaszod, a biztatást! Nagyon jó neked, hogy sikerült, gratulálok! Az én lányom szerencsére nem olyan, mint amit leírtál :)
Még annyit kérdeznék, hol, hogyan ismerkedtél meg a pároddal?
A 7-es őrült. Csimborasszó, fonéma meg a többiek, de szöveget értelmesen olvasni nem tud. :DDD
On: Tényleg ne add fel. Ha szeretnél párt, állítsd rá az agyad és meg fogod találni. Tudod, a vonzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!