Értelmes családtervezés. Teljesen eltűnt már?
Védekezés mellett is becsúszhat a baba, ez igaz. Akkor többféle módon kell védekezni egyszerre, pl. tabletta mellett óvszer, akkor kizártnak tartom, hogy összejöjjön. Mennyi az esélye, hogy nem hat a tabletta, kiszakad a gumi és még épp peteérésed is van?
Nem azt mondom, hogy el kell kapkodni az első együttlétet. Várd meg azt az fiút, akivel tényleg érdemes lesz. De ha már megvan, akkor ilyen családtervezési parák miatt ne várasd évekig (feltéve, hogy van türelme évekig várni).
A nagyobb problémád szerintem az, hogy annyira erős benned ez a félek nehogy teherbe essek érzés, hogy ha össze is jön valakivel az együttlét, nem fogsz tudni ellazulni, mert attól félsz, nehogy terhes legyél. Ez pedig elég sok probléma forrása lehet a jövőben.
Jó hogy ilyen felelősségteljes vagy, de ezt a szemléletet újra fogod gondolni, amint szerelmes leszel. Teherbe esni nem olyan könnyű, mint ahogy a kérdéseket olvasva tűnik. Itt a védekezést úgy értik hogy "időben kivette és a hónap második csütörtökének reggelén úgysem lehet teherbe esni"... Hogyha szeded a bogyót és mellette gumit is használtok, ki van zárva hogy teherbe ess.
Megéri a kockázatot, mert a kockázat nem 50-50%, hanem minimális odafigyeléssel 99,999%- 0,001%.
23 vagyok és 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és egyszer sem kellett még aggódnom, hogy teherbe estem-e.
"És nem is azt mondom, hogy a házasságig várnék a szexel, csak azt, hogy amíg nem annyira stabil a kapcsolat, hogy akár a gyerek is jöhet, addig nem feküdnék le senkivel. "
Sok embernél például a gyerek a házasságot követi,nem fordítva,ezért (sem) értenek veled egyet.
És a szex fontos része egy kapcsolatnak,beletartozik.Sokan csak 30 felett szülnek,főleg anyagi okok miatt,nem 100 évvel ezelőtt vagyunk amikor 16 évesen házasodtak és szültek a nők.
Én meg örülök, ha valaki végre normálisan gondolkodik ilyen fiatalon.
Nem muszáj a házasságig várnod, de semmit nem vesztesz ha tényleg komoly kapcsolatban leszel valakivel együtt. Ha igazán szeretni fog az illető nem fog faképnél hagyni, ne izgulj.
Találtál már pasit, aki ezt elfogadja?
Ha van ilyen pasi, az vagy inpotens, vagy más miatt nem képes a szexre. Komoly kapcsiban meg kiderül...egy nulla. Onnan már nem fogsz kilépni. Egész életedben kielégítetlen, megkesetedett vénlány leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!