Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a gyereketek születésekor véletlenül el lett cserélve?
Ez nagyon nehéz kérdés!
Jó, hogy totál biztos lehetek abban, hogy nálunk nem volt csere, ilyen színű gyerek egy sem volt akkor a kórházban :D
Egyébként hallottam egy ilyen esetről, ahol úgy oldották meg a dolgot, hogy a két család közel költözött egymáshoz, nekem úgy rémlik, hogy egy házba és közösen nevelték tovább a gyerekeket. Így egyiktől sem szakadtak el, sem a vér szerintitől, sem pedig attól, akit születése óta a sajátjukként szerettek és nevelgettek. Ettől jobb megoldás szerintem nem létezik, ha feltételezzük, hogy a két család erkölcsi és egyéb mentalitása hasonló.
Te így jártál?:O Vagy csak elgondolkoztál ezen?
A kérdésre válaszolva sokkot kapnék:S
Azért ennek elég kicsi a valószínűsége.
Mindenképp megkeresném az igazi gyerekem "szüleit", és közösen találnánk valami megoldást.
Egyzser olvastam a neten, hogy egy 6 éves kisfiúról derült ki, hogy elcserélték.A család teljsen kiakadt, azt nem tudom mi lett a vége.Ezen már én is gondolkoztam, de talán a közelköltözősdi lehet a megoldás, a másik kettő kicsit morbid azért.Vagy a sajátomat hayom másnál, vagy visszakérem, de nem én neveltem...Jó kérdés.
29 hetes km
Ha pár nap múlva derülne ki akkor ragaszkodnék a cseréhez! A saját génjeimet és az apa génjeit akarom a gyerekmben viszont látni!
Mi van ha valami teljesen ostoba 0 IQ-jú szülőktöl örökölt és mondjuk az anya nem is vigyázott rá a etrhesség alatt én meg tömtem magamba az elevitet?
Ha teszemazt egy elcseszett gyerekt juttat hozzám, a sors a saját okos magzatom helyett, én biztos enm nevelm fel!
Na, most jól beagyaltam. Nekem van egy 2 éves kisfiam, aki az életem.
Mi szülök barna hajuak vagyunk, barna szemmel, a fiam szőke és kékszemű...És aznap iszonyat dömping volt a szülészeten.
:DDD Viszont arcvonása tiszta apja, tehát tuti a mienk.:)
Nem is tudom,mit csinálnánk. Biztos nem adnám, sőt a vérszerintit is akarnám.:) És ha a másik Anyuka el akarná vinni a nem vérszerintit, nem hagynám.:)
Amúgy tudja valaki, ilyenkor törvényügyileg mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!