El költözhetek 17évesen valamilyen módon a barátomhoz? (szüleim nem engedik meg) már ha lehet az ilyet szülőnek nevezni.!
Mindent megcsinálok itthon,segítek anyáméknak,jó tanuló vagyok és még a testvéreimre is vigyázok rengetegszer de soha nem csinálhatok semmit,nem mehetek sehova,meg zsarol hogy ha ezt meg azt nem csinálom meg akkor nem mehetek el a barátomhoz és én mindig megcsinálom amit mond..ma később jöttem haza,meg is violt beszélve hogy az ötössel jövök haza de én írtam neki hogy autóval jövök a barátommal meg az apukájával és 18óra fele értem haza és ezért nem mehetek holnap a barátomhoz..én ezt már nem bírom (barátommal már 2éve és 3hónapja vagyunk együtt) 3hónap múlva leszek 17éves ! Mit tudnék tenni hogy elköltözhessek a barátomhoz ?
16/L
25-ösben írtam a csjt-t, 35%-osra leküzdöttem vele magam, mert valaki(k) szerint nem hasznos.Márpedig, ha a törvény megengedi, hogy elmenj a szülőd házából, akkor a te helyzetedben el is tudsz menni, ha a befogadó felnőtt vállalja a gyámságot feletted. A rabszolgaként tartás, a fizikai ellátatlanság elég ok, hogy a GyH jóváhagyja a kérelmedet.
Nem is értem, most a törvényt kritizálja a lepontozó, vagy csak úgy nyomogat, mert tetszenek a színes figurák (olvasni meg úgy sem tud)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!