El költözhetek 17évesen valamilyen módon a barátomhoz? (szüleim nem engedik meg) már ha lehet az ilyet szülőnek nevezni.!
Mindent megcsinálok itthon,segítek anyáméknak,jó tanuló vagyok és még a testvéreimre is vigyázok rengetegszer de soha nem csinálhatok semmit,nem mehetek sehova,meg zsarol hogy ha ezt meg azt nem csinálom meg akkor nem mehetek el a barátomhoz és én mindig megcsinálom amit mond..ma később jöttem haza,meg is violt beszélve hogy az ötössel jövök haza de én írtam neki hogy autóval jövök a barátommal meg az apukájával és 18óra fele értem haza és ezért nem mehetek holnap a barátomhoz..én ezt már nem bírom (barátommal már 2éve és 3hónapja vagyunk együtt) 3hónap múlva leszek 17éves ! Mit tudnék tenni hogy elköltözhessek a barátomhoz ?
16/L
Semmit!
Ahogy írták, 18 év alatt anyukádék a gondviselők. Örülj neki, nem értem, miért érzed magad készen egy költözésre. Ha borúlátóan közelítjük meg a helyzetet...és ha mégsem köttök ki, és szakítás lesz a vége? Akkor onnan hova és miből költözöl el? Akkor aztán kellemetlen anyuékhoz vissza költözni. Plusz ha odaköltözöl barátodhoz, nem várhatod el, hogy a szülei ingyen eltartsanak. Minimum a folyamatos besegítés a házimunkába, és illik adni valamennyit az összköltségbe. Ne akarj túl korán felnőni, és ezt jóindulattal írom!
Figyelj, az 1. teljesen jól mondta, semmit sem tudsz tenni, hogy a barátodhoz költözhess.
(Valaki majd biztosan fogja írni, hogy gyámhatósági engedéllyel lehet 16 éves kortól házasodni, - igen, de NYOMÓS indok kell hozzá, és az, hogy vigyáznod kell a testvéreidre, és meg van szabva, hányra kell este hazamenned, NEM indok).
+16 évesen már vállalhatsz diákmunkát, itt a nyár, ilyenkor akad egy csomó!
Én nem élnék vissza a barátom kedvességével, hogy öltöztessen és etessen.
Van, hogy én is megszorulok, ha kölcsön is kell kérnem átmenetileg egy kis pénzt, úgy ég az arcom, mint a bőr, és azt a pénzt úgy veszem át, mintha a magyar koronát fognám. Nekem ez a pár alkalom is rettentő ciki, és alig bírom kivárni, hogy vissza adhassam!
Ha egy ilyen életre kezdesz berendezkedni, akkor elkényelmesedhetsz másrészt meg folyamatosan függni fogsz a párodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!