Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elfelejteni a...

Hogy tudnám elfelejteni a gyerekeim apukáját? Elhagyott és már nem jön vissza. De én még mindig szeretem. Mások mit tettek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 17:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát igen,az esték a legkegyetlenebbek. Meg az,hogy ránézek a gyerekemre és őt látom benne.

Köszönöm a tanácsokat. Igyekszem megfogadni. :)

2014. ápr. 3. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem az segített, hogy visszagondoltam a rossz dolgokra, és örültem annak, hogy ezekkel már nem kell számolnom. Pl. az én gyerekem apja sosem jött haza akkor, amikorra ígérte, és sokszor forgolódtam álmatlanul virradatig, amikor végre betoppant. És ez jó, hogy ilyen már nem lesz.

Vagy folyton leszólta, ha egy neki nem tetsző ruhadarabot vettem fel. Úgyhogy örültem, hogy végre úgy öltözöm, ahogy akarom.

Elkezdtem tehát sorra venni azokat az apróságokat vagy kevésbé apróságokat, amik hiányától jobb és nyugodtabb és önazonosabb lesz az életem. És ez segített.

2014. ápr. 4. 08:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Nálunk sose csavargott vagy csalt meg. :( nem is ivott. Semmi baj nem volt, csak az anyjáék. Nem voltam nekik szimpatikus. Azóta se keresi a meglevő gyerekét,a piciről végképp nem tud semmit. Nem is érdekli.

Talán ez majd segít. Nem látom,nem hallom.

2014. ápr. 8. 08:09
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Én is hasonlóan jártam és gyermekek nélkül maradtam. Te ne tedd!!!

Nem birtam elfelejteni még akkor sem, ha azt vágta hozzám, hogy az sem biztos, hogy aki megszületett az övé. Kié lenne másé?

Agyvérzést kaptam és elvették mindhárom gyermekemet.

Valahogyan erősebb légy nálam. Nekem rosszabb, már van valakije, én meg tök egyedül maradtam, mert veszélyt jelenthetek a saját gyermekeimre...

2014. jún. 2. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta, kérdező?
2015. okt. 5. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!