Mit tegyek, mit mondhatnék arra, hogy a facen várja a gyerekről a képet az apuka, aki elhagyott?
a szép szerelmes időszakban akart babát, mondhatni rávett erre, én meg szerelemből teljesen meggyőződtem arról, hogy ez így rendben is van.
utána meg se szó se beszéd elhagy.
és még mondja is, ha viszem a gyereket, tehát nem láthatja, semmi, (mindezt magától mondta, bennem ez még meg sem fordult)akkor azért küldjek már róla a facen(!) a gyerekről képet.
hát bennem elakadt minden szó.
de azon gondolkodom, hogy ezek után én valóban meg se mutassam a gyereket neki, hogy totál egyedül kell tehát vállaljam? és valóban a facen kellene képet küldözgetnem a megszületett kisfiáról?
a facen már le van törölve, illetve engem törölt ő...
de hogy lehet ilyet gondolni meg mondani is a saját gyerekéről az embernek, fel nem foghatom.
ok, dehogy fogok én a faceeen képeket küldözgetni. ő nem egy reklám, meg újságcikk, hogy jé, de érdekes. én nem is értem hogy gondolhatja egyáltalán.
Vállalta az apaságot, tett apaságit?
Ha igen akkor láthatás jár neki, így ott lefényképezheti ha akarja.
Mondd neki, hogy jöjjön, oszt fényképezze le.
Nem küldenék.
Mennyire lakik messze?....
Én nem szivességből várnám, hogy vegye át a babát, hanem kezébe nyomnám, hogy vigye el X órára, mert Neked aludnod kell.
Hát ilyet!!!!...
5: Nem kell vállalnia, a Gyámügy elintézi. Te megmondod, hogy ő az, itt és itt érik el, és ők majd hivatalosan eljárnak.
De meg is kérdezheted az önkormányzatot erről.
8: ? mire gondolsz?....
szerintem elgondolunk egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!