Mit tegyek, mit mondhatnék arra, hogy a facen várja a gyerekről a képet az apuka, aki elhagyott?
a szép szerelmes időszakban akart babát, mondhatni rávett erre, én meg szerelemből teljesen meggyőződtem arról, hogy ez így rendben is van.
utána meg se szó se beszéd elhagy.
és még mondja is, ha viszem a gyereket, tehát nem láthatja, semmi, (mindezt magától mondta, bennem ez még meg sem fordult)akkor azért küldjek már róla a facen(!) a gyerekről képet.
hát bennem elakadt minden szó.
de azon gondolkodom, hogy ezek után én valóban meg se mutassam a gyereket neki, hogy totál egyedül kell tehát vállaljam? és valóban a facen kellene képet küldözgetnem a megszületett kisfiáról?
11: Csak ezt nem ő szögezi le, hanem a törvények.
Atyááám... milyen ember ez!
Messzi lakik Tőletek?
Van más kapcsolata is?
messze lakik, ráadásul külföldi. a gyámügy meg akkora bonyolult huzavonát csinál az egészből amit végképp nem értek miért.
meg tudnék kint élni vele, ahogy eddig is, de ha egyedülállóként kell élnem, akkor inkább itthon a családommal.
Meg hogy mégis mi a foglalkozása, hány éves... merre él...
Nem szeretnék belefutni mint potenciális partner!
Mit csinál a gyámügy?
Meg mondjuk nem ártana felvilágosítani a partneredet, hogy tartás elmulasztása nálunk börtönbüntetéssel jár.
Ez valami linkóci, aki azt hiszi, egy egzotikus szerelmi kalandja volt nulla következménnyel. De mekkorát téved!
csak anyai mintát lát és így azt se normálisat
hát, legalább önkritikád van.
#17, na ya... csak hát ehhez először meg kell állapítani az apaságot, meg kell állapítani az elhelyezés/tartás/kapcsolattartás szabályait, és majd utánaműködhet az, hogy ezt hatósági úton kikényszeríteni... ha nem vállalja az apaságot onnantól EU-belül se egyszerű, de EU-n kívül tök reménytelen.
Kicsit kedvezőbb lenne a helyzet a Kérdező számára, ha az apaság és az elhelyezés/tartás/kapcsolattartás megállapítása után mentek volna szét, mert akkor csak egy összeg behajtásáról van szó, az egyszerűbb.
Egyébként meg nem Magyarországon tartózkodó nem magyar állampolgárra alapban nem érvényes a magyar jog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!