Honnan tudjam h megcsal-e? Többi lent
Figyelt kérdés
Párommal 6 éve élünk együtt. Első gyerekünket várom. Tegnap az egyik közösségi oldalon rám írt egy nö, azt állítja h a párommal kapcsolata van 2 hónapja. Próbáltam kideríteni h igaz e vagy csak valami "jó akaró" szórakozik. Tudni kell h párom szombaton este elment a haverjaival. Ez a nő azt állitja h akkor is nála volt, leírta milyen ruhába volt meg minden. Azt is írta a csaj h aztmondta neki a párom h nem az övé a gyerek akit várok, nem is tudom h kitöl van csak ráfogom h az övé. Meg h már engem em szeret stb... Am 5 évet vártunk erre a babára, már azt hittük nem is jön össze soha. Ugyhogy nagyon örültünk mikor terhes lettem. Azóta is mindent megad neki a párom(1 hónap mulva születik meg) és nekem is, nem úgy veszem észre h nem szeretne. Igaz, sűrűn eljár itthonról de én bízok benne. Viszont azért az is eszembe jut h mivan ha igaz amit állít az a nő. Szerintetek mit tegyek?2014. márc. 31. 11:04
21/23 anonim válasza:
És akkor mit fogsz,akarsz most tenni?Végül is bizonyíték nincs,a csaj meg akár személyesen is megkereshetne.
22/23 A kérdező kommentje:
Mit tehetnék? Biztosan nem tudom, csak sejtem. Hagyjam el terhesen? Fogalmam sincs
2014. ápr. 6. 06:32
23/23 anonim válasza:
Én nem hagynám el,ha csak sejtéseid vannak (amik lehet nem is igazak) de neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!